Με πρόφαση τον πόλεμο κατά της ISIS, οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν τους αντιπάλους της

αεροπορια ΗΠΑΘέσεις του ιρακινού στρατού και των άλλων δυνάμεων που πολεμούν τo Ισλαμικό Κράτος, βομβαρδίζουν οι Αμερικανοί, σύμφωνα με καταγγελία της Χεζμπολάχ του Ιράκ. Όπως γράφεται στην αραβική ειδησεογραφική ιστοσελίδα AlMoslah, “αν οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν ειλικρινείς στις δηλώσεις τους, θα είχαν βάλει στο στόχαστρο τις θέσεις της ISIL σε Jorf AlSakhar, Faloujah και άλλες περιοχές που προσδιορίζονται από εμάς, αντί του χτυπήματος του στρατού και των λαϊκών δυνάμεων στην AlAwisat στη Βόρεια Babil“.

Όπως αναφέρεται, οι ΗΠΑ έχουν χτυπήσει με έξυπνες βόμβες και πυραύλους τον ιρακινό στρατό και τις λαϊκές δυνάμεις δύο φορές τον τελευταίο μήνα. Υπογραμμίζεται ότι αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί κατά λάθος, καθώς τα πυρομαχικά που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας και δεν χάνουν τον στόχο τους.

Η Χεζμπολάχ κάλεσε τον ιρακινό λαό σε επαγρύπνηση ενάντια στον διπλό ρόλο των ΗΠΑ στο Ιράκ. Απορρίπτοντας κάθε συνεργασία με τις αμερικανικές δυνάμεις, η οργάνωση δηλώνει ότι “οι ΗΠΑ είναι υπεύθυνες για τα προβλήματα του Ιράκ και δεν έχουμε καμία ελπίδα από αυτές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *