Χρυσαυγίτες πουλάνε προστασία σε μαγαζιά

μπραβοιΟι ομάδες κρούσης της Χρυσής Αυγής δεν εκτελούσαν μόνον συμβόλαια με επιχειρηματίες στο Πέραμα, αλλά πουλάνε και προστασία σε μαγαζιά μεταναστών, τους οποίους εκβιάζουν, απειλούν και εκφοβίζουν.

Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο, μετά από καταγγελία την οποία έκαναν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, μετανάστες που έχουν μαγαζί στα Πατήσια.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία των μεταναστών, την οποία παρουσιάζει το https://athens.indymedia.org, δύο σωματώδεις κοντοκουρεμένοι τύποι εμφανίστηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου 2014, σε ψιλικατζίδικο Πακιστανού στην Πλατεία Κολιάτσου, που μόλις έχει ανοίξει.

Οι δήθεν πελάτες ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος έξι πακέτα τσιγάρα. Ο ιδιοκτήτης τους τα έδωσε και εκείνοι αρνήθηκαν να πληρώσουν. Στη συνέχεια ζήτησαν να δουν  τα χαρτιά του προσποιούμενοι ότι είναι άνδρες της ασφάλειας.

Κατόπιν τούτου, του είπαν ότι θα περνάνε κάθε μήνα να παίρνουν 150 ευρώ αλλιώς θα του κλείσουν το κατάστημα.

Η εκτίμηση του ιδιοκτήτη αλλά και γειτόνων είναι ότι πρόκειται για μαφιόζους χρυσαυγίτες που βγάζουν λεφτά από μαγαζιά μεταναστών. Έγινε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Πηγή: .hitandrun.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *