Πτώμα Νο 5: Επικηρύξτε τους!

Στις 21/2/2011 με τον ίδιο τίτλο γράφαμε για το τέταρτο πτώμα αλλοδαπού που βρέθηκε σε σακούλα σκουπιδιών τεμαχισμένο με την Αστυνομία να μιλάει για… ξεκαθάρισμα λογαριασμών, τη Δικαιοσύνη να μην παρεμβαίνει και τα ΜΜΕ να μη χαλάνε τον αντιμεταναστευτικό τους ύπνο.
Χθες βρέθηκε το πέμπτο πτώμα, και πάλι γρήγορα αποδόθηκε κι αυτό, μέσω της Αστυνομίας, ανώνυμα και σιωπηλά σε… ξεκαθαρίσματα μεταξύ «μελαψών» αλλοδαπών. Πόση ντροπή για την Ελλάδα κρύβεται για άλλη μια φορά σε μια σκουπιδοσακούλα και πόσα πτώματα πρέπει να βρεθούν ακόμα μέχρι κάποιος οργανισμός, φορέας ή οργάνωση να αντιδράσει;

Σκοτώνονται στα πάνελ των ημερών οι τοποτηρητές της τάξης, οι πατριώτες που επικαλούνται τη δικαιοσύνη για το αν έδωσε ή δεν έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών παραπάνω δικαιώματα στους 300 απεργούς πείνας κλαίγοντας παράλληλα για τους νεκρούς μετανάστες της Σούδας. Οσο δεν βρίσκεται όμως η εγκληματική συμμορία που σκοτώνει αδίστακτα, τεμαχίζει και πετάει τα θύματά της στη χωματερή, τότε όλοι εμείς είμαστε ένοχοι και εν δυνάμει συμμέτοχοι σε ναζιστικού τύπου εγκλήματα που δεν γίνονται ούτε στις εμπόλεμες αφρικανικές χώρες που, αν μη τι άλλο, σέβονται τους νεκρούς.

* Ούτε ένας από τους διαδηλωτές δικαστικούς δεν βρίσκεται να εκραγεί και να διατάξει αμέσως έρευνες.

* Ούτε ένας από τους δημοτικούς φορείς που παλεύουν για την κατασκευή ή όχι ΧΥΤΑ και που κόπτονται για το κέντρο της Αθήνας δεν βγήκε να ουρλιάξει στα μικρόφωνα.

* Ούτε ένας από τους στενοχωρημένους αστυνομικούς που έχασαν τα δυο δικά τους παιδιά δεν έτρεξε να βρει στοιχεία να τα προσκομίσει στην υπηρεσία του για να βρεθούν οι δράστες και να βγει «ασπροπρόσωπη» η υπηρεσία τους.

* Ούτε μια ΜΚΟ πληρωμένη ή απλήρωτη δεν ετοίμασε πλήρη φάκελο να τον υποβάλει στις αρχές και στη Δικαιοσύνη ζητώντας την άμεση διαλεύκανση των εγκλημάτων προσφεύγοντας και σε διεθνείς οργανισμούς.

* Ούτε μία συνδικαλιστική οργάνωση δεν κάλεσε σε κινητοποίηση στη χωματερή ενάντια στην εγκληματική αυτή δράση.

* Ούτε ένας από τους λαλίστατους ιερωμένους δεν βγήκε να κάνει έκκληση να σταματήσει αυτό το έγκλημα που συνοδεύεται πάντα και από σκύλευση του νεκρού.

* Ούτε ένα πολιτικό κόμμα ή μέτωπο ή οργάνωση δεν οργάνωσε, τέλος, σιωπηλή ή μη κινητοποίηση με στόχο να ασχοληθεί η πολιτεία με τα κατά συρροήν αυτά εγκλήματα.

Η Ελλάδα κοιμάται περιμένοντας το έκτο πτώμα της σακούλας για να το κρύψει κι αυτό κάτω από την ελληνική συνείδηση, τον πατριωτισμό και τη διάσημη ελληνική φιλοξενία.

Τι είπε σε τελική ανάλυση ο Στρος-Καν; Οτι «οι Ελληνες είναι βουτηγμένοι στα σκατά»! Φυσικά όμως άλλο εννοούσε, μια και είναι πασιφανές ότι τουλάχιστον αυτές οι δολοφονίες οφείλονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αλλοδαπών, και μάλιστα μελαψών!

ΥΓ.: Την ώρα που γραφόταν η παρέμβαση βρέθηκε 6ο πτώμα σε κάδο απορριμμάτων λίγο πριν πάρει την άγουσα για τη χωματερή.

Πηγή: Αντα Ψαρρά – “Ελευθεροτυπία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *