Ο εργολάβος φυλακών τον πλήρωνε και ο δικαστής φυλάκιζε παιδιά!

δικαστηςΟ δικαστής Mark Ciavarella Jr καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκισης γιατί έστελνε παιδιά σε φυλακές με αντάλλαγμα χρήματα.

Ο δικαστής φαίνεται να έχει λάβει πάνω από ενα εκατομμύριο δολάρια μέσα από αυτή την ιστορία. Περίπου 4000 εκδικάσεις του Ciavarella στάλθηκαν πίσω από το Ανώτατο Δικαστήριο της Pennsylvania , λόγω παραβίασης θεμελιακών δικαιωμάτων για τα παιδιά, μεταξύ αυτών και του δικαιώματος σε δικηγόρο υπεράσπισης και του δικαιώματος σε έκκληση.

Σύμφωνα με το “Tallahassee O” ανάμεσα στα παιδιά που εκμεταλλεύτηκε ο δικαστής υπάρχουν περιπτώσεις όπως του 15χρονου Hillary Transue, ο οποίος καταδικάστηκε σε 3 μήνες φυλάκιση σε φυλακή ανηλίκων γιατί ειρωνεύτηκε έναν υπάλληλο στη σελίδα του MySpace ή του 13χρονου Shane Bly, ο οποίος καταδικάστηκε να πάει 2 βδομάδες σε αναμορφωτήριο γιατί παραβίασε ένα άδειο κτήριο.

Ποιος ήταν αυτός που έδινε τα λεφτά για να καταδικάζονται αυτά τα παιδιά;

Ο Robert Mericle, ο κατασκευαστής των PA Child Care αναμορφωτηρίων ανηλίκων. Για τη συμμετοχή του σε αυτό το σχέδιο, ο Mericle καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση και με ποινή 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: kar.org.gr

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *