Ανεπανάληπτος ο όγκος και ο δυναμισμός της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα (Βίντεο)

Δεν έχει ξαναγίνει τις τελευταίες δεκαετίες τόσο μαζική διαδήλωση όπως αυτή που πραγματοποιείται σήμερα στο Σύνταγμα. Κάνοντας την ανάγκη φιλότιμο τα ΜΜΕ αναγκάζοντας τα να παρουσιάσουν την πραγματικότητα –με το δικό τους σκεπτικό φυσικά, υποβαθμίζοντας την οργή την αγανάκτηση και την αποφασιστικότητα του κόσμου να αγωνιστεί ενάντια στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα που του ετοιμάζουν και υπερτονίζοντας τον ειρηνικό και ακομμάτιστο χαρακτήρα της συγκέντρωσης- ευχόμενα στην ουσία να μην πάρουν οι διαδηλώσεις τέτοια τροπή που το αστικό σύστημα δεν θα μπορεί να διαχειριστεί. (Το βίντεο απ’ το Mega).

Σε ένα τόσο ρευστό σκηνικό είναι παρακινδυνευμένο να εκτιμήσεις τι εξέλιξη θα έχει αυτό το κίνημα, και τι επιδράσεις θα επιφέρει στο πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών.

5 απαντήσεις στο “Ανεπανάληπτος ο όγκος και ο δυναμισμός της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα (Βίντεο)”

  1. Mακάρι το κίνημα των αγανακτισμένων να μεγαλώσει και να πάει κι ένα βήμα παραπέρα. Να κατέβουν σε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ πονώντας το σύστημα στη ρίζα του. Στη παραγωγή και το κέρδος. Να παραλύσει εντελώς μέχρι να πέσει.

  2. Με αυτό το κίνημα δεν κινδυνεύει το σύστημα. Αν ένιωθαν τον παραμικρό κίνδυνο θα το ξεπεταγαν με αναφορες δευτερολέπτων. Ο τρόπος που το μεταδίδουν μοιαζει σαν να το ποδηγετούν, σαν να του λενε ποια ειναι τα όρια του για να έχει την εύνοια τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *