Νέες δίκες κατά του Κινήματος Δεν Πληρώνω

denplironoΗ βιομηχανία στημένων δικών ενάντια στο Κίνημα Δεν Πληρώνω, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Κατηγορούμενος για μιά ακόμη φορά, ο  Βασίλης Παπαδόπουλος,  πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Δεν είναι τυχαίο ότι μάρτυρες κατηγορίας είναι 2 αστυνομικοί και ο Διευθυντής Διοδίων της εταιρίας των μεγαλοεργολάβων που εκμεταλλεύεται τον Εθνικό δρόμο Αθηνών – Λαμίας, Σπυρίδων Νταψής.  Το κράτος πηγαίνει, ως συνήθως χέρι – χέρι με τους μεγαλοεργολάβους, που αυτοί ουσιαστικά είναι κράτος εν κράτει…

Ο εν λόγω κύριος Νταψής , φιγουράρει σε όλες τις δίκες της Νέας Οδού ΑΕ εναντίον του Κινήματος Δεν Πληρώνω, σαν μάρτυρας κατηγορίας “ειδικών αποστολών και ικανοτήτων” μιας και διαθέτει ειδική όραση αφού καταφέρνει και βλέπει στο σκοτάδι, 150 μέτρα μακρυά, δεκάδες αριθμούς αυτοκινήτων.

Πριν την δίκη αυτή, έχουμε και άλλες δύο δίκες ενάντια σε μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Η πρώτη στη Λάρισα, αύριο Δευτέρα 6 Οκτωβρίου, με κατηγορούμενο τον Μάκη Δαμουλιάνο, βιοπαλαιστή οδηγό φορτηγού, πατέρα 3 ανήλικων παιδιών, από τις Φέρες του Έβρου.

Η δεύτερη και πάλι στη Λάρισα στις 31 Οκτωβρίου, όπου το κράτος των μεγαλοεργολάβων δικάζει τον Βασίλη Παπαδόπουλο και άλλους 18 πολίτες με την κατηγορία της “διέγερσης” για άνοιγμα διοδίων στη περιοχή.

Είχαν προηγηθεί 2 δίκες τον Σεπτέμβριο του 2014, σε Αθήνα και Κιάτο, που πήραν αναβολή με κατηγορούμενο και στις δύο, μεταξύ άλλων, τον Βασίλη Παπαδόπουλο. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *