Δεν υποκύπτουμε στον ωμό εκβιασμό τους.

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η Εταιρεία  ALEX PAK με μια πρωτοφανή απόφαση της Διοίκησής της αποφάσισε μονομερώς και χωρίς καμιά διαβούλευση με τους εργαζομένους και την αντιπροσωπευτική συνδικαλιστική οργάνωση (ΟΙΥΕ, ΣΕΑ), όπως προβλέπεται από το Π.Δ. 240/2006 και το Ν. 3846/2010, την αλλαγή των συμβάσεων εργασίας σε όλους τους εργαζόμενους των καταστημάτων της πανελλαδικά.

Η απόφαση της εταιρείας να μετατρέψει τους 8ωρους εργαζομένους σε 6ωρους και αντίστοιχα τους 6ωρους σε 5ωρους και τους 5ωρους σε 4ωρους, με αντίστοιχη μείωση των αποδοχών τους, συνιστά βλαπτική μεταβολή των όρων εργασίας τους, άρα είναι αυτοδίκαια παράνομη.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Την Κυριακή 5/6/2011 πραγματοποιήθηκε Συνέλευση των εργαζομένων της ALEX PAK στο κατάστημά της Λ.Αθηνών, όπου ομόφωνα πάρθηκε η απόφαση από τους εργαζόμενους  ότι αρνούνται να υπογράψουν οποιαδήποτε ατομική σύμβαση εργασίας, καθώς και ότι θα είναι αλληλέγγυοι σε οποιαδήποτε απόλυση προβεί η εταιρεία. Ας κάνουμε το ίδιο και στα άλλα καταστήματα.

Η τρομοκρατία τους δεν θα περάσει. Δεν υπογράφουμε σε καμιά περίπτωση τις καινούριες συμβάσεις εργασίας. Δεν υποκύπτουμε στον ωμό εκβιασμό τους.

ΛΕΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ας ενώσουμε τη φωνή μας στα άδικα και παράνομα μέτρα μιας κερδοφόρας επιχείρησης που αψηφά τους εργαζομένους της και σαν στόχο της έχει μόνο το κέρδος.

Εργαζόμενοι Συνάδελφοι στην ALEX PAK,

Επικοινωνήστε με τη μοναδική εκλεγμένη εκπρόσωπό σας (στο Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας) Μαρία Αργυρού, τηλέφωνο 6942 93 90 75 για κάθε πληροφορία.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

ΑΡΓΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ (ALEX PAK, Λ.Αθηνών)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *