Την έστησαν σε μια γωνία…

Μόνο με κουστωδία μπάτσων μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον οι κυβερνητικοί υπηρέτες της τρόικας. Στο στόχαστρο των πολιτών ήταν η σειρά να βρεθεί σήμερα η υφυπουργός Εργασίας Αννας Νταλάρα.
Εκατοντάδες πολίτες της επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή σ’ αυτή και στους παρατρεχάμενους της όταν θέλησαν να παρευρεθούν σε προγραμματισμένη κομματική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου.

Οι μπάτσοι αντιμετώπισαν τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να αποδοκιμάσουν το κυβερνητικό στέλεχος με χρήση χημικών.

2 απαντήσεις στο “Την έστησαν σε μια γωνία…”

  1. Παρακαλώ διαμαρτύρομαι εντόνως! (θαυμαστικό)
    Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η κυρία (τέλος πάντων Νταλάρα), απαξιώνεται από τον κόσμο.
    Η επίσημη πρώτη, δόθηκε στην Κοκκινιά τον Απρίλη.
    Σε προγραμματισμένη εκδήλωση στον δήμο της Νίκαιας,(Καλλικρατικός) ήταν βασική ομιλήτρια, αλλά τις προηγούμενες μέρες δημιουργήθηκε τέτοιο κλίμα στην πόλη, με αφίσες και τρικάκια και επειδή στην Κοκκινιά δεν φημιζόμαστε για το σαβουάρ βιβρ απέναντι σε τέτοιες κυρίες, θορυβημένοι οι διοργανωτές την ενημέρωσαν και ούτε που τόλμησε να εμφανιστεί.
    Την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε ανακοίνωση, που έκανε λόγο για την "απαράδεκτη" μας συμπεριφορά και μας κατήγγειλαν ότι ήμασταν εμείς υπεύθυνοι που ο Κοκκινιώτικος λαός…. στερήθηκε την υψηλή της παρουσία.
    Ευχαριστώ για την δυνατότητα αποκατάστασης της αλήθειας!
    Άντε να γελάσουμε και λιγάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *