Κάλεσμα

Εχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στην πρωτοβουλία που αναλάβαμε σαν μπλογκ για να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που θα έχει άμεση παρέμβαση στα κινηματικά δρώμενα και στην οποία, επίσης,  θα λειτουργεί διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός.

Σε ανοιχτό κάλεσμα που είχαμε κάνει προς του αναγνώστες του μπλογκ μας για να συζητήσουμε αυτή την προσπάθεια, υπήρξε ανταπόκριση και μετά εξαντλητική  κουβέντα εκτιμήσαμε την αναγκαιότητα και το εφικτό αυτό του εγχειρήματος. Η υλοποίηση αυτής της προσπάθειας ξεκίνησε και τώρα είμαστε σε θέση να πούμε ότι σε ελάχιστες μέρες θα κάνει την παρουσίαση της στο Ιντερνέτ.

Για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα στους στόχους που έχουμε θέσει καλούμε κάθε συλλογικότητα όπως και κάθε αγωνιστή που θέλει να συνεισφέρει σ’ αυτή την κατεύθυνση να συμμετάσχει στην συζήτηση που θα γίνει με θέμα το πώς θα προγραμματίσουμε και θα λειτουργήσουμε, όσο γίνετε καλύτερα αυτή την διαδικτυακή παρουσία.

Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα του Συλλόγου Βιβλίου-χάρτου στις 15 Ιούνη, στις 8 το απόγευμα,  Λόντου 6 (β΄ όροφος), Εξάρχεια, και σας καλούμε να συμμετάσχετε για να μας πείτε τις ιδέες και προτάσεις σας.

Επικοινωνία στο e-mail kokkinos111@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *