Άλλο UNESCO κι άλλο κονόμες στο όνομά της…

του Πέτρου Κατσάκου*

 

ξανθιαΛοιπόν για να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους και στην πραγματική τους διάσταση. Η χθεσινή εκδήλωση για την επιστροφή των Μαρμάρων, που προλόγισε ο πρώην υπουργός Παντελής Καψής και παρουσίασε η κυρία Σπυροπούλου (του μπούμπη) ΔΕΝ ήταν υπό την αιγίδα της UNESCO. Η φιέστα οργανώθηκε από την ΜΚΟ του κ. Ιωάννη Μαρωνίτη που φέρει τον τίτλο «Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων» και ουδεμία σχέση έχει με την UNESCO.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ το μοναδικό έργο που έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια είναι τα γνωστά προγράμματα απασχόλησης – voucher για νέους άνεργους μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει στην πλάτη της δεκάδες καταγγελίες για απλήρωτα μεροκάματα και βολέματα σε παιδιά, ανήψια και βαφτιστήρια «γαλάζιων» δημάρχων.

Καλό λοιπόν το ταρατατζούμ με τα ΓΛΥΠΤΑ και όχι ΜΑΡΜΑΡΑ όπως τα αποκαλούν οι αστοιχείωτοι και αγράμματοι εργολάβοι των επιδοτήσεων, καλές και οι φωτογραφίες της ξανθιάς παρουσιάστριας αλλά την UNESCO ας μην την εμπλέκουμε στο πανηγυράκι που στήθηκε με χορηγούς τον Alpha, το Βήμα και την Athens Voice για χάρη μιας αμαρτωλής ΜΚΟ που ουδεμία σχέση έχει με τον πολιτισμό…

 

*Από τη σελίδα του στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *