ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Καταδικάζει τη σφαγή του κουρδικού λαού και καλεί στη σημερινή διαδήλωση

kobane0810ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ,
ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΙΣΟΤΙΜΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΟΥ “ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ”
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ…
H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο το κατασταλτικό όργιο της τουρκικής κυβέρνησης και της αστυνομίας, που οδήγησε στο θάνατο 14 διαδηλωτών χθες στην Τουρκία, όταν η αστυνομία προχώρησε σε άγρια καταστολή` μαχητικών και μαζικών διαδηλώσεων που απαιτούσαν την υποστήριξη των αγωνιζόμενων Κούρδων της Συρίας ενάντια στο αντιδραστικό σκοταδιστικό Ισλαμικό Κράτος. Η κυβέρνηση Ερντογάν,  υποστήριξε και υποστηρίζει έμπρακτα ακόμα  και τώρα το Ισλαμικό Κράτος, με στόχο την εξόντωση των Κούρδων της Συρίας, ώστε να αποτραπεί η ύπαρξη ενός δημοκρατικού παραδείγματος ειρηνικής συνύπαρξης όλων των λαών της περιοχής   (Κούρδων, Αράβων, Αρμενίων, Τουρκμένων, Ασσυρίων) που ζούνε μαζί κυβερνώντας από κοινού  την περιοχή τους.
Οι αμερικάνοι και οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές και οι “πρόθυμοι” της αραβική συμμαχίας τους (Σ. Αραβία, Κατάρ κλπ) ήταν αυτοί που υποστήριξαν, χρηματοδότησαν και εξόπλισαν την δολοφονική συμμορία του ΙΚΙΛ, την οποία τώρα χρησιμοποιούν τώρα ως πρόσχημα για την κλιμάκωση της επέμβασής τους στην περιοχή.
Εκφράζουμε την διεθνιστική μας αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο λαό της Τουρκίας.
Εκφράζουμε την μαχητική μας αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους Κούρδους της Συρίας, στις μαχήτριες και τους μαχητές που υπερασπίζονται το Κομπανί και τις άλλες περιοχές.
Καλούμε σήμερα το απόγευμα στην διαδήλωση που οργανώνεται από τις κουρδικές και τουρκικές οργανώσεις Προπύλαια στις 6.00 μμ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *