Ενας χρόνος TERRA VERDE

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, από τις 8 μμ, γιορτάζουμε, ένα χρόνο λειτουργίας του χώρου  Terra Verde.

Ένας χρόνος Terra Verde, ένας χρόνος αλληλέγγυο και εναλλακτικό εμπόριο, ένας χρόνος ταξίδι στα άγνωστα νερά του «διαφορετικού» εμπορίου. Ένα ταξίδι με δυσκολίες αλλά και πολλές δράσεις.

Ξεκινήσαμε πριν ένα χρόνο, με το χώρο μας στη Χ’’Μιχάλη Νταλιάνη 5, και κανείς μας δεν είχε φανταστεί ότι το εγχείρημα μας, θα είχε αυτή την ανταπόκριση από την κοινωνία. Ειδικά σε μια εποχή, που όλη η κοινωνία μαστίζεται από την πολιτική του Δ.Ν.Τ,με τα βάρβαρα μέτρα, ιδέες αλληλέγγυας οικονομίας και εμπορίου συνιστούν επιτακτική ανάγκη εφαρμογής τους. Κι αυτό γιατί, Terra Verde, ως συλλογικότηταγια το εναλλακτικό και αλληλέγγυο εμπόριο, φαντάζεται λίγο διαφορετικά το σύνολο της εμπορικής διαδικασίας. Φαντάζεται μια διαδικασία που στην θέση του κέρδους θα βάζει ένα πλήθος άλλων στόχων όπως η αυτονομία και η αξιοπρεπής διαβίωση του παραγωγού, η βιωσιμότητα της δομής διακίνησης, η διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.

Σας περιμένουμε όλους, να γιορτάσουμε εναλλακτικά και αλληλέγγυα, να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να φάμε, να χορέψουμε, και να ακούσουμε ωραίες μουσικές.

Σας περιμένουμε..

Κίνηση για το εναλλακτικό και αλληλέγγυο εμπόριο στα Χανιά

Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5

www.terraverde-chania.gr

28210 52201

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *