Καλές αυτές οι αντιπαραθέσεις

Γράφαμε προχτές για το τελευταίο επεισόδιο που σημειώθηκε στην αντιπαράθεση μεταξύ των καναλαρχών Αλαφούζου και Κουρή. Και σήμερα αυτοί οι καπιταλιστές Χρησιμοποιώντας σαν μετερίζια τους τηλεοπτικούς τους σταθμούς συνεχίζουν τον ανελέητο πόλεμο μεταξύ τους (έτσι φαίνεται προς το παρόν γιατί μην σας φανεί παράξενο να υπάρξει αναμεταξύ τους παρασκηνιακή συμφωνία και όσα ακούγονται τώρα εξαφανιστούν από την επικαιρότητα).

Σήμερα στο τηλεοπτικό δελτίο του Σκάι επιστρατεύτηκε «η αποθέωση της δημοσιοκαφρίλας» όπως είχαμε χαρακτηρίσει τον Τάσο Τέλλογλου (θυμηθείτε ένα βιντεάκι που παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης) για να μας μιλήσει για τις λαμογιές που έχει κάνει η εργοδοσία του Αλτερ, στοχεύοντας κύρια τον Γ. Κουρή.
Απ’ την πλευρά του ο τελευταίο μέσα απ’ το κανάλι Kontra καλεί όσους ναυτικούς ήταν πλήρωμα στο καράβι του Αλαφούζου «Ασπρονήσι» όταν συνελήφθη αυτό για λαθρεμπόριο πετρελαίου να επικοινωνήσουν με τον σταθμό.

Που θα καταλήξει αυτός ο πόλεμος δεν μπορεί να ξέρουμε. Καλό όμως είναι που βγαίνουν στον αφρό οι απάτες των καπιταλιστών που διαθέτουν συγκροτήματα ΜΜΕ.

[youtube RYiiT-D2__s]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *