Και στην Πολυνησία μιλάνε ελληνικά! Λιακόπουλος; Όχι! Αριστερή ιστοσελίδα!

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ“Οι φορείς του Ελληνικού πολιτισμού, οι οποίοι εποίκησαν την ανατολική Πολυνησία, προφανώς προήρχοντο από την περιοχή που βρίσκεται το σύγχρονο Περού και η Βολιβία, αφού ο πολιτισμός της Νήσου του Πάσχα έχει να επιδείξει πολυάριθμες ομοιότητες με τις προαναφερθείσες περιοχές κατά την προ των Ίνκας εποχή. Επί πλέον τα ρεύματα του Ωκεανού κινούνται σε νοτιοδυτική κατεύθυνση, από την ακτή του Περού προς την νοτιανατολική Πολυνησία. Αυτοί οι Ελληνόφωνοι κάτοικοι ομιλούσαν αρχαία Ελληνικά και επίσης μετέφεραν έναν αρχαϊκό Ελληνικό πολιτισμό (με πλήθος επιπρόσθετα αιγυπτιακά στοιχεία), ο οποίος θυμίζει την Κύπρο αλλά και νησιά των Κυκλάδων, όπως τη Νάξο και την Μήλο κατά την ίδια χρονική περίοδο”.

Πρόκειται για απόσπασμα εξαιρετικά διασκεδαστικής συνένευξης κάποιου απίθανου Γερμανού που αυτοσυστήνεται ως “γλωσσολόγος” και ο οποίος ανακάλυψε ότι η γλώσσα των λαών που ζουν στα νησιά του Ειρηνικού προέρχεται από την αρχαία ελληνική!

Η  εκπληκτική αυτή συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο δωδεκαθεϊστικό γραφικό -και επικίνδυνο συνάμα για την εθνικιστική προπαγάνδα που ασκεί- περιοδικό “Δαυλός”, συνεργάτης του οποίου υπήρξε επί χρόνια και ο Κώστας Πλεύρης.

Εμείς τη βρήκαμε αυτούσια στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργών Πολιτών: http://kinisienergoipolites.blogspot.gr/2014/10/blog-post_466.html

Τραγικό, αλλά και προβληματικό να θέλεις να στερήσεις το ψωμί από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *