Ο Κικίλιας βράβευσε τον Σάλλα για τις δωρεές προς την αστυνομία από τα λεφτά του ελληνικού λαού!

sallas_5Όμοιος ομοίω αεί πελάζει…

Τον μεγαλοαπατεώνα πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς  Μιχάλη Σάλλα βράβευσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, χθες Τετάρτη, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Ο Κικίλιας εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Σάλλα για τη συνολική προσφορά του Ομίλου προς την Ελληνική Αστυνομία, την τελευταία πενταετία, ύψους 1.692.194 ευρώ. Πρόκειται, φυσικά, για χρήματα που προέρχονται από αυτά που δίνει το ίδιο το κράτος για τη στήριξη των τραπεζών, το οποίο τα αποσπά από τον βαριά χειμαζόμενο ελληνικό λαό.

Ο Κικίλιας, απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πραγματικά, εκ μέρους της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου. Δεν είναι μόνο η χρηματική αξία της δωρεάς, αλλά κυρίως το μήνυμα που αυτή η ενέργεια εκπέμπει προς την κοινωνία. Τέτοιου είδους προσφορές αποδεικνύουν τι μπορεί να επιτευχθεί -ειδικά σε περιόδους οικονομικής κρίσης- όταν η ιδιωτική πρωτοβουλία έρχεται να στηρίξει τις ανάγκες και τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο πλαίσιο αυτό, η δωρεά αυτή αποτελεί καταρχήν μία πράξη στήριξης της προσπάθειας της Ελληνικής Αστυνομίας για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας, άρα επί της ουσίας, μία πράξη ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής».

Ο μεγαλοαπατεώνας Σάλλας, από την πλευρά του, δήλωσε: «Όλοι αναγνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια το έργο και η αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας έχει συντελέσει σε καθοριστικό βαθμό, τόσο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, όσο και στη βελτίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας, κάτι το οποίο, με δεδομένη την κρίσιμη συγκυρία, έχει πολλαπλά οφέλη για την οικονομία και για την κοινωνία. Σας ευχαριστούμε για αυτά που κάνετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς θα συνεχίσει έμπρακτα να είναι δίπλα σας».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *