Άδωνις Γεωργιάδης: Ομολογεί ότι παρανομεί και κυκλοφορεί ελεύθερος…

Ομολογεί δημοσίως, στο Βήμα FM, ότι έκοψε το τηλέφωνο του κρατούμενου Νίκου Μαζιώτη, παραβιάζοντας κατάφωρα τον νόμο, γιατί έτσι έκρινε ο ίδιος!

Είναι ο νεοφασίστας Άδωνις Γεωργιάδης, που έχει την άνεση να τσαλαπατάει όποιο δημοκρατικό δικαίωμα κρίνει ο ίδιος πως δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Ήδη θα έπρεπε να είχε κινηθεί διαδικασία άρσης της βουλευτικής ασυλίας και προσαγωγής του σε δίκη.

Σωστά, αλλά από ποιον;αδωνις

 

Η ομολογία του νεοφασίστα:

«Βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του… Προσέξτε: είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της φασιστικής μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του. Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι’ αυτό… Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *