Έκλεισαν και στην Άμφισσα τα γραφεία της συμμορίας των ναζί

01Όπως μαθαίνουμε από την Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Φωκίδας, μέσα στην νύχτα τα μάζεψαν άρον άρον και εξαφανίστηκαν από το κτίριο που στέγαζε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής μέχρι πριν λίγες μέρες στην Άμφισσα.

Η Χρυσή Αυγή είχε κάνει την εμφάνισή της στην περιοχή πριν δύο χρόνια με μια φασιστική επίθεση στην πόλη της Ιτέας.
Τότε η προσπάθεια σύστασης πυρήνα στην Ιτέα είχε δεχθεί τις αποδοκιμασίες των κατοίκων και της νεολαίας. Σαν απάντηση είχαν φέρει πούλμαν με τάγματα εφόδου από άλλες περιοχές της Ελλάδας, για να τρομοκρατήσουν, και είχαν χτυπήσει βάρβαρα έναν νέο στην Ιτέα.
Η αντίδραση της κοινωνίας της Ιτέας και η παραίτηση από την οργάνωση του υποψήφιου βουλευτή της που καταγόταν από την περιοχή ήταν η αρχή. Η οργάνωση δεν ξαναεμφανίστηκε στους δρόμους της Φωκίδας αλλά παρ όλα αυτά εκλογικά ακολουθούσε τα γενικά ποσοστά του κόμματος..Σήμερα αυτοί που τους έβγαλαν τους δρόμους τους ξαναμαζεύουν, δεν υπάρχουν χρήματα πλέον για γραφεία, αυτά κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο σε μια σειρά πόλεις, δεν υπάρχει τάξιμο για  δουλειές μόνο για Έλληνες, τώρα θέλουν να εξυπηρετήσουν άλλες προτεραιότητές.
Μείνανε και οι έρμοι οι Χρυσαυγίτες με τις μπλούζες που τους βάζανε να αγοράζουν αμανάτι, χωρίς να ξέρουν τι να τις κάνουν…Δεν εφησυχάζουμε ξέρουμε ότι ο φασισμός και η χούντα είναι η λύση που προκρίνει η οικονομική εξουσία για να υποτάξει τον λαό όταν ο λαός δεν υποτάσσεται στην θέλησή της. Ξέρουμε πως τους φούσκωσαν με την ανοχή των ΜΜΕ και την κάλυψη της Αστυνομίας και της δικαιοσύνης, ας μην προσπαθήσουν να τους επαναφέρουν γιατί τώρα πια όλος ο κόσμος γνωρίζει….

Πηγή: antifafok.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *