Ν.Δ.: Η Δούρου έδωσε τις υπηρεσίες καθαριότητες σε ιδιώτες. Να διαψευστούν οι συκοφάντες!

δουρουΑληθεύουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας της Περιφέρειας Αττικής δόθηκαν σε ιδιώτες εργολάβους;

Θέλουμε να πιστεύουμε  ότι πρόκειται για χυδαίες συκοφαντίες της Ν.Δ., για να διασκεδαστεί εμμέσως η αίσχιστη ενέργεια της κυβέρνησης να αγνοήσει παντελώς την περιφερειάρχη Αττικής και μαζί της τον πληττόμενο λαό της Περιφέρειας, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσαν οι πρόσφατες πλημμύρες.

Διακινούνται φήμες. Ελπίζουμε να μην είναι καθόλου έτσι τα πράγματα. Και να μην ισχύει το πρόσχημα που αναφέρθηκε, ότι κάπως έπρεπε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της καθαριότητας, οπότε… καλοί είναι και οι εργοδότες της Κούνεβα.

Το μέτωπο της Αριστεράς κατά της ιδιωτικοποίησης των κοινωφελών υπηρεσιών είναι σταθερά ανοιχτό. Άρα, λογικά, αποκλείεται να συνέβη κάτι τέτοιο και η Ρένα Δούρου έχει υποχρέωση να διαψεύσει δημοσίως τους συκοφάντες.

 

Μία απάντηση στο “Ν.Δ.: Η Δούρου έδωσε τις υπηρεσίες καθαριότητες σε ιδιώτες. Να διαψευστούν οι συκοφάντες!”

  1. ..Θα αρχίσουν τα όργανα στο ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική που πρέπει να ασκήσει…τα περιθώρια του είναι λίγα στα πλαίσια της ΕΕ, και τα “ψίχουλα” που τάζει είναι άγνωστο αν το αφήσουν να τα δώσει…με την πιθανή εκλογή του θα έχουμε εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά κυρίως στο δοκιμασμένο λαό…το εργατικό – λαικό κίνημα, οι φοιτητές πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να μην περιμένουν κυβερνητική “αλλαγή” και να πιστέψουν σε κοινοβουλευτικές αυταπάτες…
    Η αστική τάξη πέταξε το μπαλάκι, η Δούρου θα παίξει πινγκ-πονγκ ;…..

    http://eleytheriakifraxia.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *