Έναυσμα: πολιτικό διήμερο νεολαίας

εναυσμα

Νεολαιίστικο φεστιβάλ  οργανώνεται για τις 8 και 9 Νοεμβρίου στην Αθήνα από τις Αγωνιστικές Κινήσεις στα ΑΕΙ-ΤΕΙ, τη Μαθητική Αντίσταση και νέους εργαζόμενους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου ο λαός δέχεται την πιο βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά του, η νεολαία μας, με τη σειρά της, έρχεται αντιμέτωπη με τον εφιάλτη του «νέου» λυκείου, των διαγραφών, της ανεργίας ή της ημιαπασχόλησης, κάτω από άθλιες συνθήκες.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της αναζήτησης λύσεων και διεξόδων, έχει ανάγκη να συζητήσει, να προβληματιστεί και να αναζητήσει νέους δρόμους έκφρασης των πολιτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών της ανησυχιών και ελπίδων. Υπό τις συνθήκες αυτές, οι Αγωνιστικές Κινήσεις, η Μαθητική Αντίσταση και νέοι εργαζόμενοι διοργανώνουμε ξανά, μετά από αρκετά χρόνια στην Αθήνα, το διήμερο του Εναύσματος.

Βαδίζοντας ,μάλιστα, σε ένα δρόμο διαφορετικό από αυτόν που υπηρετούν τα εμπορικά φεστιβάλ, συνθέτουμε ένα πρόγραμμα με συζητήσεις, συναυλίες, εκθέσεις βιβλίων και φωτογραφιών.

Ένα διήμερο πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, με στόχο να προβάλουμε και να αναδείξουμε το νεολαιίστικο κίνημα ως τη μοναδική απάντηση στα αδιέξοδα με τα οποία μας φέρνει αντιμέτωπους το σύστημα, αλλά και να περάσουμε καλά κόντρα στα πρότυπα διασκέδασης που προβάλλονται από αυτό!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *