Εκδήλωση με εκπρόσωπο του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Εκδήλωση-συζήτηση με θέμα “ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ”, πραγματοποιείται την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. στο Πολυτεχνείο, κτίριο Γκίνη.
khaled-barakatΟ Χάλεντ Μπαρακάτ, στέλεχος του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) έρχεται στην Αθήνα καλεσμένος της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, για να μιλήσει για την νέα κατάσταση μετά τη νίκη της Παλαιστινιακής Αντίστασης ενάντια στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.
Περίπου δυο μήνες μετά το τέλος της τελευταίας δολοφονικής επίθεσης των Ισραηλινών στη Γάζα, συζητάμε για την κατάσταση στην Παλαιστίνη. Για τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η περήφανη νίκη της Αντίστασής του παλαιστινιακού λαού, η οποία επικυρώθηκε με τη ντροπιαστική για το Ισραήλ συμφωνία εκεχειρίας που υπογράφτηκε στο Καΐρο, αλλά και για τα νέα καθήκοντα στο μέτωπο της αλληλεγγύης προς τον αδούλωτο παλαιστινιακό λαό.
Οι 51 ημέρες πολεμικών επιθέσεων ήταν ένα ακόμη επεισόδιο στην πολύχρονη συστηματική γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού. Άφησαν πίσω τους περισσότερους από 2.300 νεκρούς, εκ των οποίων 600 παιδιά, περισσότερους από 11.000 τραυματίες, 540.000 εκτοπισμένους μέσα στη Λωρίδα της Γάζας και σχεδόν 100.000 χωρίς σπίτι, καθώς και τεράστιες καταστροφές σε κτίρια και υποδομές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *