Τρίκαλα: Περήφανη δηλώνει μητέρα μαθητή που χλεύασε τους “επίσημους”

mountza-mathites-parelasi-21-2-2012«Είμαι περήφανη για τον γιο μου», δηλώνει μια από τις μητέρες των τρικαλινών μαθητών που αποβλήθηκαν χθες με το αιτιολογικό της ανάρμοστης συμπεριφοράς στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, καθώς, περνώντας μπροστά από την εξέδρα των “επισήμων”, κοντοστάθηκαν και έβγαλαν selfie δαγκώνοντας τις γραβάτες τους.

Η μητέρα αναφέρει πως «ο γιός μου δεν πρόσβαλε το σχολείο ούτε τους αγωνιστές του ΄40, αλλά αντέδρασε με τον δικό του τρόπο, με πολιτική αντίσταση στο σημερινό καθεστώς και μόνο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων».

Ταυτόχρονα, δηλώνει πως ο γιός της κλήθηκε σε απολογία από το Συμβούλιο Καθηγητών και πως θα ήθελε να είναι παρούσα στην διαδικασία και όχι να ενημερωθεί εκ των υστέρων και απλά για την επιβληθείσα ποινή στον γιό της και πως θα κινηθεί νομικά ζητώντας τα πρακτικά της συνεδρίασης για να διαπιστωθεί το σκεπτικό της αποβολής.

Μάλιστα αναφέρει πως η αποβολή δόθηκε σε συνεννόηση του Συμβουλίου Καθηγητών του 2ου Λυκείου Τρικάλων με την Διευθύντρια Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων Βάσω Κάκλα σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ότι της ανέφερε ο Διευθυντής του Σχολείου.

«Όταν επισκέφθηκα την κ. Κάκλα, μου είπε ότι την ώρα εκείνη δεν βρισκόταν στον χώρο των επισήμων, αλλά το βράδυ μετά, βλέποντας οπτικό υλικό από το συμβάν και ενοχλημένη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Διευθυντή του Σχολείου», αναφέρει η μητέρα που ζητά πλέον τα πρακτικά της συνεδρίασης του Συμβουλίου Καθηγητών.

Πηγή: trikalanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *