Ζήτημα εκλογών θα θέσει ο Τσίπρας στον Παπούλια

tsipras_-_papoyliasΜε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. Πρόκειται για μια συνάντηση που γίνεται σε μια περίοδο ταραγμένη, εξαιτίας της έντασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της «Αυγής», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να δώσει έμφαση στις ανοιχτές οικονομικές πληγές της χώρας και πώς αυτές διαπλέκονται με το πολιτικό πρόβλημα που αυτή αντιμετωπίζει.
Η εκτίναξη του δημόσιου χρέους αλλά και η διάθεση των 11,5 δισ του ΤΧΣ θα είναι από τα βασικά θέματα, που είχαν τεθεί και κατά τη συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, και ως εκ τούτου διαπιστώνεται κλιμάκωση των ενεργειών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Υπενθυμίζεται ότι, κατά την πρόσφατη συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε διαμηνύσει πως «μόνο μια κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή μπορεί να υλοποιήσει με επιτυχία τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους μας για το μείζον θέμα της απομείωσης του δημόσιου χρέους», κάτι που εκτιμάται πως θα επαναλάβει και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατά συνέπεια, θα θέσει ζήτημα εκλογών, καθώς εκτιμάται πως η κυβέρνηση Σαμαρά έχει χάσει την πολιτική της νομιμοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *