Το κενοτάφιο της Αμφίπολης άλλη μία απόδειξη ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ζει, λένε οι ειδικοί

αλεξΧαμόγελα έφερε στους απανταχού λάτρεις του μεγάλου Μεκεδόνα Στρατηλάτη η είδηση ότι ο τάφος στην Αμφίπολη, που εικάζεται λόγω της μεγαλοπρέπειάς του ότι ανήκει σε αυτόν, είναι τελικά κενός, κάτι που αυξάνει κατακόρυφα τις πιθανότητες να ζει ο Μέγας Αλέξανδρος.

Προς επίρρωση των παραπάνω, η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα στο σημερινό της φύλλο,δημοσιεύει επιστολή-άρθρο του αρχαιολόγου Κρίτωνα Πρελέκη, ειδικού σε θέματα συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις ότι ο Βασιλεύς των Μακεδόνων, 2370 ετών πλέον, ζει και βασιλεύει.

Ο κ. Πρελέκης παραθέτει μαρτυρίες ανθρώπων αλλά και φωτογραφικά ντοκουμέντα που συνηγορούν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κυκλοφορεί με το όνομα Αλεξ και ζει σε μια πολυτελή βίλα στη Βόρεια Ιταλία στη λίμνη Κόμο, παρέα με την Μέριλιν Μονρόε, τον Μάικλ Τζάκσον, τον Τζέιμς Ντην, τον Έλβις Πρίσλει, τον Τζίμ Μόρισον και τον Άντονυ της Κάντυ Κάντυ.

Ακόμη μια ύποπτη σύμπτωση, αποτελεί εξάλλου και το γεγονός ότι στις όχθες της λίμνης Κόμο, αγόρασε πριν λίγα χρόνια βίλα και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο σύζυγος της Αμάλ Αλαμουντίν η οποία είναι γνωστή αρχαιολάτρης και θερμή υπέρμαχος του αγώνα της Ελλάδας για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην πατρίδα τους.

Πηγή: theblob.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *