Οι απολυμένοι της ΕΡΤ στο πλευρό των τεχνικών ραδιοφωνίας

ΕΤΕΡΜε ανακοίνωσή της, η ΠΟΣΠΕΡΤ δηλώνει πως στέκεται δυναμικά αλληλέγγυα και στηρίζει τη διεκδικητική και ανυποχώρητη συνδικαλιστική στάση της Ε.Τ.Ε.Ρ και της Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ απέναντι στους εργοδότες και τη ξενόδουλη κυβέρνηση, για τη διαφύλαξη των ΣΣΕ, την αμειβόμενη εργασία και για οποιαδήποτε άλλα εργασιακά δικαιώματα έχουν απομείνει.

Ο μεγάλος και μακρύς αγώνας της ΕΤΕΡ ενάντια στους εργοδότες της ΕΙΙΡΑ (με έφεση προσβάλουν πρόσφατη  νόμιμη διαιτητική απόφαση του ΟΜΕΔ που αφορά την ΣΣΕ )και την συγκυβέρνηση , δίνεται για όλους, μας αφορά όλους! Και πρέπει να στηριχθεί  απ’ όλους!

 Όλοι μαζί θα φέρουμε την νίκη στην εργατική τάξη και θα επιβάλουμε στην εργοδοσία τον σεβασμό των θέσεων εργασίας, των ΣΣΕ μας, καθώς και των θεσμών του ΟΜΕΔ και του ΣΕΠΕ.

Στη   γενικευμένη  επίθεση  – με τις γνωστές φασιστικές μεθόδους – της φαύλης δικομματικής συγκυβέρνησης, στον απλό λαό  με στόχο την εξαθλίωση του και την υποταγή του, στη συγκυβέρνηση, των  μνημονίων και της τρόικας, βαστάζο της ΜΕΡΚΕΛ και δούλη της εργοδοσίας και του κεφαλαίου, που εντείνει καθημερινά τον αυταρχισμό της  σε βάρος των συνδικάτων, των ατομικών-συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, κουρελιάζει  το Σύνταγμα, το κοινωνικό κράτος,  τις κατακτήσεις, ξεπουλά  τον πλούτο  της χώρας.

 Η απάντησή  μας είναι  πάντα μία : Αλληλεγγύη, Αντίσταση και Αγώνας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *