Την απόλυση εργαζόμενης από το «Lidl» στο Κιάτο καταδικάζει το Σωματείο Εργαζομένων «Lidl» Αττικής

lidl-kiatoΤο Σωματείο Εργαζομένων Lidl Ν. Αττικής καταγγέλλει την πολυεθνική «LIDL» για την απόλυση εργαζόμενης από το Lidl Κιάτου, όπου μετά από 6,5 χρόνια δουλειάς θεωρήθηκε ότι δεν είναι “καλή υπάλληλος”.

Σε ανακοίνωσή του τονίζει:

«Καταγγέλλουμε την πολυεθνική Lidl για την απόλυση την συναδέλφισσάς μας, όπου με την ενέργειά της αυτή δείχνει ότι δεν ανέχεται εργαζόμενους που διεκδικούν τα αυτονόητα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων του καταστήματος Lidl στο Κιάτο όπου ξεπέρασαν το φόβο τους και την τρομοκρατία της εργοδοσίας και απάντησαν σαν μια γροθιά στην τρίωρη στάση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Οκτώβρη με αφορμή την απόλυση της συναδέλφου.

Καλούμε τους συναδέλφους μας στην Αττική να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους συναδέλφους μας. Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

Απαιτούμε από την πολυεθνική Lidl να πάρει πίσω την απόλυση.

Μονόδρομος για μας είναι η αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος αν δεν θέλουμε να μας οδηγήσουν σε ζωώδη κατάσταση. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική επαγρύπνηση».

Πηγή: 902.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *