ΣΥΡΙΖΑ Αγ. Παρασκευής: να ψάξει αλλού για πολιτική στέγη ο Γιαννακόπουλος

γιαννακοπουλοςΑνακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής, σχετικά με δημοσιεύματα τα οποία διαψεύδει:

Υπήρξαν δημοσιεύματα στον Τύπο, όπου παραπληροφορούν το κοινό ότι ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Β. Γιαννακόπουλος, μαζί με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, προσχώρησαν στη Σοσιαλιστική Τάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλουμε να ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής ότι η προσχώρηση σε οποιαδήποτε τάση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ. Ως εκ τούτου, η παραπληροφόρηση έγκειται στο ότι ο κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι μέλος ούτε της Σοσιαλιστικής τάσης, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ουδέποτε έγινε αποδεκτός, και ούτε και πρόκειται, από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής.

Μπορεί, λοιπόν, ο συμπαθής πρώην Δήμαρχος, πρώην συνδικαλιστής, πρώην πολιτευτής να συνεχίσει να αναζητά αλλού τα πολιτικά σωσίβια που χρειάζεται για την καριέρα του, μακριά από όλους και όλες εμάς, που ερχόμαστε ακριβώς για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ την Ελλάδα που αυτοί απαξίωσαν με τις «λαμπρές σταδιοδρομίες» τους.

Καλούμε, παράλληλα, όλους και όλες που αγωνιούν και θέλουν να αγωνιστούν για αυτή την Ελλάδα, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ και να ενταχθούν μαζικά και με ενθουσιασμό στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, να ΚΑΝΟΥΜΕ την ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΑΞΗ.

Το γραφείο τύπου της Ο.Μ. 10/11/2014
ΣΥΡΙΖΑ Αγίας Παρασκευής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *