Αυτοί και το “χάος”

166289-schauble2του Όθωνα Κουμαρέλλα

Διαβάζουμε τις νέες δηλώσεις Σόιμπλε: «κάθε νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις των προκατόχων της», και ως μονότονη επανάληψη: «Οι νέες εκλογές δεν αλλάζουν το ελληνικό χρέος. Κάθε νέα κυβέρνηση πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες που έχουν συναφθεί από τους προκατόχους της», για να ολοκληρώσει: «Αλλά αν η Ελλάδα διαλέξει μια άλλη κατεύθυνση θα είναι μια δύσκολη κατάσταση»….

Ανησυχεί ο αρχιμαφιόζος νεοναζί και στέλνει απαράδεκτα τελεσίγραφα. Γι’ αυτό δεν αναφέρεται καθόλου για ποιον θα είναι δύσκολη η κατάσταση, αν η Ελλάδα διαλέξει -επιτέλους- διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν που τα διεθνή αρπακτικά επέλεξαν και οι δωσιλογικές «ελληνικές» κυβερνήσεις ακολούθησαν πιστά μέχρι τώρα. Και απειλεί.

Γνωρίζει πολύ καλά, αυτό το προϊόν τερατογένεσης, ότι για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, ο ελληνικός λαός έχει μια ευκαιρία, να τρίψει στα μούτρα αυτών των εξαμβλωμάτων του ανθρώπινου είδους τις μεθοδεύσεις τους και να στρέψει εναντίον τους τα φρικώδη εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι το «οικονομικό» ολοκαύτωμα που σχεδίασε, αυτός και οι όμοιοί του, σε βάρος του ελληνικού λαού και εκτέλεσαν με χειρουργική ακρίβεια οι προδότες των Αθηνών, δεν είναι τίποτε άλλο από μια πραγματική γενοκτονία.

Γνωρίζει ότι πίσω από τους αριθμούς και τα διαγράμματα, τα χρέη και τις «μεταρρυθμίσεις», κρύβεται πολύ δάκρυ, πολύς πόνος και ακόμα περισσότερο αίμα! Και φοβάται. Φοβάται, ότι η ώρα της κρίσης φτάνει.

Επειδή δεν είναι μόνο ο «καπιταλισμός», που οχυρώνονται κάποιοι από πίσω για να παραπέμπουν τα πάντα στην αναγκαιότητα μιας «λαϊκής εξουσίας», που η ώρα της αργεί ως τη δευτέρα παρουσία, δίνοντας συγχωροχάρτι στους εγκληματίες. Είναι σίγουρα ο καπιταλισμός, αλλά και οι καταστάσεις που διαμορφώνει, τα εγκλήματα που διαπράττονται τώρα και προφανώς τα εκτελεστικά του όργανα, που δεν προσφέρονται για συγχωροχάρτια του είδους.

Η ώρα της κρίσης για τα τσιράκια του Σόιμπλε στην Αθήνα πλησιάζει. Και ο ίδιος απειλώντας προσπαθεί να εξασφαλίσει τους νέους υποτακτικούς του. Τους υποτακτικούς, που με τη συνέχιση της ίδιας γενοκτονικής πολιτικής, θα ολοκληρώσουν το ολοκαύτωμα. Έτσι, ο ίδιος και η παρέα του, στο απυρόβλητο, θα απολαμβάνουν τα λάφυρα του πολέμου. Ενός άδικου με οικονομικά μέσα, αλλά πολύ πιο καταστροφικού πολέμου σε βάρος του λαού και της πατρίδας μας.

Όλα δείχνουν ότι το καθεστώς βρίσκεται υπό κατάρρευση. Τσιράκια και αφεντικά τρέμουν στην ιδέα της δυναμικής που μπορεί να απελευθερωθεί από τις ίδιες τις εξελίξεις. Φοβούνται ότι αυτή τη φορά ο λαός όχι μόνο θα στείλει στον αγύριστο τους χασάπηδες, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψει τα ίδια, ή ανάλογα στους επόμενους που έρχονται. Ντόπιοι και ξένοι αγύρτες οδύρονται, τρομοκρατούν και απειλούν «Ή εμείς ή το χάος»!

Δεν κατανοούν, ότι δεν άφησαν κανένα περιθώριο σε όλους μας, παρά να επιλέξουμε συνειδητά το «χάος»!

Το χάος που θα απελευθερώσει. Το χάος που θα φέρει επιτέλους τη νέμεση και τη Δικαιοσύνη. Το χάος που προκαλεί η αναπόδραστη Ανάγκη.

Αρκεί να γίνει το πρώτο βήμα.

Και οι εκλογές, που σήμερα δύο μόλις μέρες πριν την τελική ψηφοφορία στο κυνοβούλιό τους, για τον πρόεδρο της απιστίας τους, φαντάζουν αναπόφευκτες.

Και θα είναι σίγουρα το πρώτο βήμα. Αρκεί να βρούμε το κουράγιο και για τα υπόλοιπα….

Να κάνουμε την Ανάγκη Ιστορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *