Πολιτική σπέκουλα υπογείου

wolinski Αντα Ψαρρά – Εφημερίδα των Συντακτών

*Αφιερωμένο στον Άδωνι Γεωργιάδη

Την ώρα που όλοι οι ηγέτες των κομμάτων και οι επικεφαλής των θρησκευτικών δογμάτων στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο δηλώνουν την αποστροφή τους στη βάρβαρη δολοφονική ενέργεια που μέχρι στιγμής μετράει 12 νεκρούς ο θλιβερός Άδωνις Γεωργιάδης σπέρνει θρησκευτικό μίσος εναντίων της μουσουλμανικής θρησκείας και πολιτική αγυρτεία εναντίον της αριστεράς.

Μέσω twitter γράφει «το χτύπημα στο Παρίσι μπορεί να αποδειχτεί για την Ευρώπη το τέλος της αθωότητας για το Ισλάμ» και συμπληρώνει «ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λέει να ανοίξουν τα σύνορα και κάποιοι δεν ήθελαν το φράχτη στον Έβρο».

Πόσο μισαλλόδοξος και φανατισμένος πρέπει να είναι κάποιος για να κρίνει μια ολόκληρη θρησκεία από την βάρβαρη φονταμενταλιστική της μεταμφίεση στα μυαλά δολοφόνων; Πόσο ακραία λαϊκιστική στα όρια ή και πέρα από τα όρια του φασισμού είναι η σκέψη ότι το δίκαιο αίτημα σεβασμού της ζωής των προσφύγων και των μεταναστών μπορεί να οδηγεί σε δολοφονίες!

Οι δολοφονημένοι αριστεροί και δημοκράτες δημοσιογράφοι και σκιτσογράφοι στο Παρίσι δεν μπορούν δυστυχώς να απαντήσουν στον θλιβερό πολιτικό της ακροδεξιάς ότι το τέλος της αθωότητας για το χριστιανισμό σήμανε όταν ο Χίτλερ δολοφόνησε τα εκατομμύρια Εβραίων αλλά κανείς δεν διανοήθηκε ποτέ να ταυτίσει το χριστιανό Χίτλερ με τη χριστιανική θρησκεία. Δεν μπορούν να απαντήσουν ότι η ελευθερία του τύπου είναι κάτι που ο ίδιος ποτέ δεν θα μπορέσει να χωρέσει στο εθνικιστικό του κεφάλι και στο κεφάλι του συναδέλφου του Γιώργου Μουρούτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *