Εκκληση για συμπαράσταση

Ζητάμε την υποστήριξή σας στο εξής θέμα: προχθές (Τετάρτη 15/06/11) στη διαμαρτυρία του συντάγματος συνέβησαν, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε, πολλά έκτροπα. Ένα από αυτά ήταν η σύλληψη μερικών συμπολιτών μας οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν την βαριά ατμόσφαιρα των χημικών κατέφυγαν σε μια κοντινή πλατεία. Εκεί 16 αστυνομικοί (της ομάδας ΔΙΑΣ) τους χτύπησαν (όπως μάθαμε έσπασαν το πόδι μιας κοπέλας) και συνέλαβαν κάποιους από αυτούς με ψευδείς κατηγορίες (για κατοχή κονταριών κλπ) .
Να τονίσω σε αυτό το σημείο πως αυτά τα άτομα δεν ήταν οι ψευτοαναρχικοί που προκάλεσαν εξ’ αρχής τα επεισόδια στο Σύνταγμα!!!

Έτσι λοιπόν οι άνθρωποι αυτοί έχουν συλληφθεί και περιμένουν να γίνει η δίκη τους. Τους μιλήσαμε και αυτό που μας ζήτησαν είναι η υποστήριξή μας, διότι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν κατηγορούμενοι για το τίποτα. Χθες (16/06) το πρωί που προσήλθαν στο δικαστήριο μαζεύτηκαν ΜΟΝΟ 2 με 3 άτομα για να τους αναπτερώσουν το ηθικό, κάτι το οποίο άφησε πολύ πικρή γεύση. Σήμερα, στις 12:30 στην Ευελπίδων (τα δικαστήρια, είναι κοντά στο σταθμό Βικτωρίας) σας παρακαλούμε να έλθετε για να τους υποστηρίξουμε. ΓΙΑΤΙ τους το οφείλουμε σαν ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, αλλά ΓΙΑΤΙ το οφείλουμε και στον εαυτό μας ώστε να ξέρουμε ότι μπορούμε να διαδηλώνουμε για το δίκαιο και μες τους συνανθρώπους στο ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ.

Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν εκμεταλλεύτηκα τον χώρο σας για να διαδώσω αυτή την έκκληση.

Αναγνώστης

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ: Κάπως καθυστερημένα μας έστειλες το μήνυμα σου, φίλε, για να παρευρεθούν αναγνώστες του μπλογκ μας σήμερα στα δικαστήρια.
Πέρα απ’ αυτό όμως αφού θα βρεθείς με τα παιδιά που κατηγορούνται (λογικά θα έχουν απ’ αυτές τις καρμπόν κατηγορίες που φτιάχνουν οι μπάτσοι), ρώτησε τα αν χρειάζονται κάτι που μπορούμε να τους προσφέρουμε σαν μπλογκ. (Νομική υποστήριξη –χωρίς αμοιβή εννοείται-, γνωστοποίηση σε τι «χαρτιά τους έχουν τυλίξει» κλπ). Σε μια τέτοια περίπτωση στείλε μας e-mail ενυπόγραφο φυσικά και ένα τηλ για να επικοινωνήσουμε).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *