Βρόμικοι άνθρωποι με βρόμικα μέσα…

mme_tv_m_12Με απειλές και υποδείξεις καταπνίγουν οι Χμερ των Βαλκανίων την ανεξαρτησία των ΜΜΕ πίνοντας τον ιδρώτα τίμιων επιχειρηματιών.

Από το «σαλόνι ντε μπρικολάζ» του Κουκουλόπουλου στο βενζινάδικο της Αιδηψού και μια προμήθεια του 12% που ακόμα σέρνεται στα ραδιόφωνα. Μα πόσο κόστισε εκείνο το προπαγανδιστικό σποτάκι και πού διορίστηκε η «συμβία» του υπουργού; Μοιράζει φωτοτυπίες με το πόθεν έσχες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ η βασιλομήτωρ στο Ναύπλιο ψιθυρίζοντας στη γειτονιά πως «όλοι ίδιοι είναι» και οι καταληψίες πουλάνε πρέζα στα Προπύλαια. Ορδές λαθραίων πολιορκούν τα σπίτια μας και η Αίγινα αστυνομοκρατείται για χάρη του Τσίπρα. Νεκρούς θα έχουμε στα πανεπιστήμια και οι γέροντες κάνουν ουρά στα ΑΤΜ να πάρουν τα λεφτά τους για να γλυτώσουν απ’ τη χρεοκοπία. Τσιφλίκι τους το έκαναν το κανάλι της Βουλής και παίζουν και ντοκιμαντέρ για το χρέος, τρομάρα τους, παρέα με κάτι άπλυτους με λαχανί πουκάμισα.

Βαθύπλουτες κυρίες να τρώνε και να πίνουν στα κρυφά με την «Αριστερά του τίποτα» και υπουργοί να ξεψαχνίζουν τις αποζημιώσεις των απολυμένων. Μπίζνες, ρουσφέτια και αλαζονεία. Χάος, φόβος και εισβολείς από παντού. Και τι θα τα κάνουμε τώρα τόσα χιλιόμετρα συρματοπλέγματος; Τι θα τα κάνουμε και τα κοντέινερ με τα κλιματιστικά που τους αγοράσαμε; Και όλη αυτή την ηρωίνη που βρέθηκε στην αποθήκη του απόστρατου πώς θα την πάμε στην Πρυτανεία; Από ταράτσα σε ταράτσα θα τη μεταφέρουν οι «ιπτάμενοι αναρχικοί». Και οι νεομπολσεβίκοι να πνίγουν κάθε ελεύθερη φωνή αντίστασης.

Με απειλές και υποδείξεις καταπνίγουν οι Χμερ των Βαλκανίων την ανεξαρτησία των ΜΜΕ πίνοντας τον ιδρώτα τίμιων επιχειρηματιών. Με διώξεις και λουκέτα εκβιάζουν την επιβίωση του καθεστώτος τους οι εραστές της δραχμής και οι τραμπούκοι των βενζινάδικων. Το είπε στη Βουλή και ο πρώην. «Σας γλείφουν» τα ΜΜΕ, κύριε Τσίπρα. Σας γλείφουν από το πρωί ώς το βράδυ, εσάς και τους υπουργούς σας τα Μέσα και τώρα τους ζητάτε και τα ρέστα με άδικους φόρους εκατομμυρίων. Και μέσα σε αυτό το καθεστώς της ολοκληρωτικής τρομοκρατίας, ευτυχώς που έχουν απομείνει και κάποιες λίγες αδούλωτες φωνές να αποκαλύπτουν στον ελληνικό λαό τα έργα και τις ημέρες του καθεστώτος που, σαν να μην έφταναν οι χιλιάδες ομαδικές απολύσεις που ετοιμάζει στη Χαλκιδική, βάζει στο στόχαστρο και ταπεινούς βενζινοπώλες.

Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτές οι μικρές οάσεις αντικειμενικής πληροφόρησης, να μαθαίνει ο λαός τα έργα και τις ημέρες τους. Γιατί, όπως το πάνε αυτοί, θα μαθαίνουμε την αλήθεια μόνο από παράνομες μπροσούρες που θα τυπώνονται τις νύχτες στα κρυφά και θα κυκλοφορούν από χέρι σε χέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *