Αριστος ο Χατζηνικολάου

♦ Αριστος ο Χατζηνικολάου με τον Τσίπρα. Ούτε ο Σαμαράς να ήταν. Το έχει διαψεύσει όμως ότι πάει για αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

♦ Ρώτησε αν έχει κατατεθεί σοβαρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων. Πριν προλάβει να απαντήσει o Τσίπρας, απάντησε μόνος του ότι δεν έχει κατατεθεί.

♦ Καταπληκτικές ήταν οι ερωτήσεις του, που περιείχαν άλλες 17 υποερωτήσεις μέσα. «Μπερδεύτηκα» είπε ο Τσίπρας. Ο σκοπός επιτεύχθηκε.

♦ Πέσαμε από τα σύννεφα όταν διαπίστωσε ότι ο Τσίπρας ζούσε σε ροζ συννεφάκι. Ο πρωθυπουργός ήταν ευγενικός και δεν απάντησε.

♦ Εκανε και τον πρωθυπουργό μάλιστα. Πρότεινε να κάνει εκλογές για να γίνει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ πιο συμπαγής. Να πάει στον Σόιμπλε να το πει.

♦ Η εκπομπή μεταδιδόταν στο εξωτερικό με αγγλική μετάφραση. Ηθελαν να έχει ζωντανή μετάδοση η Μπιλντ και το Μπλούμπεργκ.

♦ Σκληρές οι ερωτήσεις του κοινού. Ανάμεσά τους ήταν μεταμφιεσμένοι και οι Σαμαράς, Αδωνις, Γιακουμάτος και Ασημακοπούλου.

♦ Ο Χατζηνικολάου είχε κολλήσει στο δείπνο που δεν πήγε ο Βαρουφάκης. Σωστά του απάντησε ο Τσίπρας, εσείς θα πηγαίνατε σε ένα δείπνο της εφημερίδας στο οποίο οι εργαζόμενοι θα σας σχολίαζαν και δεν θα περνάγατε καλά; Εκεί δεν ρώτησε τίποτα.

♦ Ο Τσίπρας είπε ότι νιώθει σαν προπονητής που όταν κερδίζει η ομάδα του, κερδίζουν οι παίκτες και όταν χάνει, φταίει ο προπονητής. Θα κάνει παρέλαση, όπως ρωτάμε εμείς οι αθλητικοί;

♦ Και μιας και πιάσαμε τα αθλητικά, συνέβη το παράδοξο: ο συνεντευξιαζόμενος είχε μικρότερη κατοχή της μπάλας από τον παρουσιαστή. 37%-63% έδειξαν τα στατιστικά.

♦ Τον είπαν τον Βαρουφάκη βαρίδι για τη διαπραγμάτευση. Πάλι καλά δηλαδή που δεν τον είπαν με άλλη λέξη.

♦ Τελικά δεν ήταν Grexit, αλλά Varoufexit.

♦ Ερχεται και πολυνομοσχέδιο με όλα τα καλά του κόσμου. Δεν θα προλαβαίνει να υπογράφει Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου ο Παυλόπουλος.

♦ Δεν πέσαμε όμως στα τέσσερα. Το πολύ πολύ στα τρία.

♦ Ο επόμενος τον οποίο θα «ανασχηματίσουν» ο Σόιμπλε και ο Ντάισελμπλουμ είναι ο Λαφαζάνης. Να ετοιμάζεται.

♦ Επικεφαλής λοιπόν της διαπραγμάτευσης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο Ευκλείδης ήταν μαθηματικός, γνωστός ως ο «πατέρας» της Γεωμετρίας. Καλή επιτυχία και να μην αυξηθούν με γεωμετρική πρόοδο τα χρέη.

♦ Σκέφτομαι πάντως φωτογράφηση του Ευκλείδη στο Marie Claire και πεθαίνω!

♦ Είχαμε τον νόμο του Ευκλείδη, τώρα θα έχουμε και τα νομοσχέδια του Ευκλείδη.

♦ Ο Ευκλείδης θα κρατήσει τον Βαρουφάκη γιατί τον μεταφέρει συνέχεια με τη μηχανή του.

♦ Ο Ευκλείδης κουβαλάει πάντα σακίδιο, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης. Δίπλα δίπλα τα αφήνουν στη Βουλή.

♦ Ο Τσίπρας είπε ότι έχει διαβάσει και το Σύνταγμα. Το Σύνταγμα επιτρέπει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για ένα κρίσιμο εθνικό θέμα με δημοσιονομικές επεκτάσεις, είπε. Το ερώτημα να είναι ποιος νίκησε: ο Χατζηνικολάου ή ο Τσίπρας στο μποξ που έπαιζαν.

♦ Το καλύτερο ο Τσίπρας, που φαινόταν ότι έχει γίνει μπουρλότο, το φύλαγε στον Χατζηνικολάου για το τέλος, εκτός αέρα. Του είπε ότι ο φόρος επί των τηλεοπτικών διαφημίσεων άρχισε να εφαρμόζεται και παίρνει το 30% της πληθώρας διαφημίσεων της εκπομπής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *