Το ZDF ξαναχτυπά- Με νέο video στηρίζει το Γ. Βαρουφάκη (Video)

zdfΤο Γερμανικό κρατικό κανάλι ZDF και ο παρουσιαστής Μαξ Ούτχοφ στη σατιρική εκπομπή του Die Anstalt , σε νέο βίντεο παίρνουν θέση και μάλιστα για άλλη μια φορά στηρίζουν Ελλάδα και ιδιαίτερα το Γιάνη Βαρουφάκη.

Ο Ούτχοφ, ο ένας εκ των δύο κεντρικών παρουσιαστών, εμφανίστηκε με ένα μαστίγιο στο χέρι και προσποιούμενος ότι μιλάει στο… σκύλο Γιάνη Βαρουφάκη είπε, σχολιάζοντας την κριτική και τις πιέσεις που δέχθηκε στο Eurogroup στη Ρίγα της Λετονίας ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών:

«Κάτσε Βαρουφάκη. Κάτσε. Τι έχεις εκεί; Τέρμα. Φτύσε την δημοκρατία. Βγάλε την από το στόμα σου!».

«Με τον καιρό αρχίζει να μου αρέσει η υποταγή των άλλων. Και γιατί όχι άλλωστε; Βλέπετε, είμαι λευκός, είμαι αρρενωπός, είμαι Γερμανός κι απ’ όσο μπορώ να δω είμαι ΕΓΩ αυτός που βάζει τους άλλους στη θέση τους», λέει ο παρουσιαστής και προσθέτει στη σατιρική εκπομπή του:

«Οι υπουργοί οικονομικών της ΕΕ συναντήθηκαν στη Ρίγα κι ο Έλληνας υπουργός εκφώνησε λόγο με θέμα τα αίτια, τις επιπτώσεις και τις λύσεις για το πρόβλημα της κρίσης. Και τι έκαναν οι συνάδελφοι του, οι υπουργοί των υπολοίπων χωρών;  Έκλειναν τα αφτιά τους. Τι φέρνεις εκεί; ΛΑΘΟΣ ΛΙΣΤΑ! Αυτή είναι η λάθος λίστα!»

Το κοινό της εκπομπής χειροκρότησε θερμά την «παράσταση» που έδωσε ο Ούτχοφ, ο οποίος μαζί με τον Κλάους φον Βάγκνερ είχαν πρόσφατα αφιερώσει ολόκληρη την 50λεπτη εκπομπή τους στην Ελλάδα εκφράζοντας και πάλι φιλελληνική θέση σχετικά με την πολιτική της τρόικας στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων.

Πηγή: “Ποντίκι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *