Πρωτοφανή στοχοποίηση από το φασιστικό “ΣΤΟΧΟ” και τους ΝΑΖΙ στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

1Τους χαλάει τρομερά η παρουσία και οι εκδηλώσεις μας στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015-Τους χαλάει η δράση μας!

Πραγματικά, αηδιάζουμε με τους Ναζί…

Τραμπάκουλο, ψυχολογικό και πολιτικό, έχουν πάθει οι φασίστες και όχι μόνο με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
Οι λόγοι είναι πολλοί. Καταρχήν το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ λαμβάνει ολοένα τα χαρακτηριστικά ενός αναπτυσσόμενου κοινωνικού ρεύματος κοινωνικής αμφισβήτησης και αντίστασης Μέσα στον Στρατό, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα των φαντάρων, αλλά όχι μόνο: πολιτικό προσωπικό, ΕΠ.ΟΠ., υπαξιωματικοί και αξιωματικοί γνωρίζουν ότι αν θέλουν να αντιταχθούν αποτελεσματικά στην αυθαιρεσία και την αδικία, μόνο το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ μπορούν να εμπιστευτούν.

Και η πλούσια εμπειρία όλων το αποδεικνύει.

Όμως το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι αυτό που παλεύει καθημερινά ενάντια στον εθνικισμό, τη μισαλλοδοξία, τον ρατσισμό και το φασισμό, το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, ενάντια στο ΑΞΙΟΜΑΧΟ και τις Νατοϊκές ασκήσεις που δολοφονούν φαντάρους και στελέχη.

Ενδεικτικά αναφέρουμε την πρωτοβουλία συγκέντρωσης εκατοντάδων υπογραφών φαντάρων από 20 Μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ενάντια στην Άσκηση «ΗΝΙΟΧΟΣ» των στρατιωτικών δυνάμεων Ελλάδας και των κρατών Δολοφόνων ΗΠΑ-Ισραήλ.
Αυτό όμως δημιουργεί έντονους προβληματισμούς στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το στρατιωτικό κατεστημένο που σχεδιάζουν επικίνδυνους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς, προκαλούν με την εκστρατεία προπαγάνδας ενός ακραίου εθνικισμού και μιλιταρισμού στα πρότυπα της Χούντας των Συνταγματαρχών, ενώ εμβαθύνουν την οικονομική και εργασιακή εκμετάλλευση των στρατευμένων!

Έτσι λοιπόν, οι φασίστες, ενίοτε αιχμή του δόρατος της κρατικής καταστολής των κοινωνικών κινημάτων και παπαγαλάκια των πιο αντιδραστικών αστικών αξιών «ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ», ιδεολογικά θεμέλια κάθε ολοκληρωτισμού, δείχνουν τα δόντια τους. Πολύ περισσότερο που οι Ναζιστικές-Εθνικιστικές Πολιτοφυλακές σε Ουκρανία (Τάγματα Εφόδου) – Ελλάδα (Λέσχες Εφέδρων), παντού αποτελούν αιματοβαμμένη ψηφίδα των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας του νέου γύρου «του πολέμου κατά της τρομοκρατίας» και στρέφονται εναντίον του εχθρού εργαζόμενου λαού-μεταναστών κλπ.

Οι φασίστες λοιπόν αποδεικνύονται τα μαύρα σκυλιά της κάθε αστικής κυβέρνησης και των μνημονίων, των ΝΑΤΟ-Ε.Ε.-Ισραήλ. Εχθροί των φαντάρων και του στελεχικού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων απαιτώντας την τυφλή υποταγή μας. Εχθροί της λαϊκής οικογένειας, των μεταναστών και συνολικά του κόσμου της εργασίας.

Γι’ αυτό λοιπόν ο φασιστικός ΣΤΟΧΟΣ αφιερώνει κάθε βδομάδα μια σελίδα ύβρεις και συκοφαντίες στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ, με καμιά συνιστώσα του κινήματος. Γεγονός που επισημαίνουμε για να αναδείξουμε την ανησυχία τους και τα βρώμικα σχέδια τους.

Για αυτό τρελάθηκαν οι ΝΑΖΙ με την συμμετοχή μας στο Φεστιβάλ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ 2015 και τις σημαντικές εκδηλώσεις που ετοιμάζουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *