Σε Ποτάμι λαϊκισμού ο Σταύρος Θεοδωράκης

stauros-theodorakis_0Έβγαλε χθες τη μάσκα του αντιλαϊκιστή ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα στη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής, καταφεύγοντας σε ακραίες προσβολές προς τους βουλευτές.

Με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, που έως τώρα μόνο οι χρυσαυγίτες χρησιμοποιούν εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων, χαρακτήρισε το σύνολο των βουλευτών της κυβέρνησης (και όχι μόνο) ως ανεπάγγελτους, που έπαιρναν μισθό από τα κόμματά τους προκειμένου να αναλάβουν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό.

Όταν μάλιστα η προσβολή αυτή προέρχεται από το χαϊδεμένο και καλοπληρωμένο παιδί των Media, το οποίο βασίστηκε ακριβώς πάνω στην αναγνωσιμότητα της τηλεόρασης, για να δημιουργήσει το κόμμα του, μόλις είδε να… ανοίγει χώρος από τη συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ και την εξαφάνιση της ΔΗΜΑΡ, είναι ακόμα χειρότερο.

Πέρα από την ψύχραιμη απάντηση του Νίκου Βούτση εξ ονόματος όλων των βουλευτών που επί χρόνια στήριζαν παράλληλα με τις επαγγελματικές τους ασχολίες τη δραστηριότητα των κομμάτων τους ή έστω με συμβολικές αμοιβές (π.χ. στο ΚΚΕ ή στο ΣΥΡΙΖΑ ή στη ΔΗΜΑΡ) ήταν επαγγελματικά στελέχη, ήταν χαρακτηριστικά και τα «παγωμένα» βλέμματα ορισμένων βουλευτών, οι οποίοι ανήκουν στο ίδιο το κόμμα του.

Τελικά, όμως, αμέσως μετά έγινε κατανοητό ότι το πρόβλημα του ήταν αυτό που είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης αμέσως μετά ότι «κάθε μέρα μπορείτε να βρίζετε με τους πληρωμένους κονδυλοφόρους σας και να μην λαμβάνετε απάντηση».

Με δυο λόγια δηλαδή ο αρχηγός του Ποταμιού έχει την αίσθηση ότι είναι πιθανό ο ΣΥΡΙΖΑ να πληρώνει δημοσιογράφους για να γράφουν εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκη! Πόση έπαρση χρειάζεται άραγε ακόμα και για να σκεφτεί κάποιος κάτι τέτοιο;

Η απάντηση στο ερώτημα είναι απλή και την δίνει ο ίδιος: « Μπορεί κάποιος και το δέχομαι να με κατηγορήσει ότι έχω πολύ μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου. Έχω μεγάλη ιδέα για την προσπάθειά μου. Πιστεύω ότι εγώ μπορεί να σώσω τη χώρα […]»

Πηγή: Αντα Ψαρρά – “Εφημερίδα των Συντακτών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *