Ο Σόιμπλε είναι πρόεδρος τράπεζας που θέλει να αποκτήσει το ΤΑΙΠΕΔ.

43222244182116691_nΔηλώθηκε τώρα στην ΕΡΤ ότι η τράπεζα στην οποία προτείνει ο ηθικός και αλάθητος κ.Σόιμπλε να τοποθετηθούν τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ κρατικής ελληνικής περιουσίας ως υποθήκευση της χωράς μας είναι μια τράπεζα την οποία εμπιστεύεται ο κ.Σοιμπλε.

Γιατί ;
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κι ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ είναι πρόεδρος κι αντιπρόεδρος, αντιστοίχως, της τράπεζας KfW, η οποία έχει απλώσει τα δίχτυα της εδώ και πολύ καιρό για να αποκτήσει το ΤΑΙΠΕΔ.

Η τράπεζα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της είναι μία αναπτυξιακή τράπεζα που συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της γερμανικής κυβέρνησης για την εφαρμογή της παγκόσμιας ανάπτυξης. Δηλώνει επίσης ότι πρόκειται περισσότερο για ένα αναπτυξιακό ινστιτούτο το οποίο λειτουργεί   εκ μέρους της γερμανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης, και κυρίως το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών. Ακόμη κι αν ο Υπουργός Οικονομικών και ο αντικαγκελάριος είναι εξ ορισμού επικεφαλής αυτή της τράπεζας, ο Σόιμπλε ξεπερνάει κάθε όριο θράσους όταν ζητάει να μεταβιβαστεί σε αυτή την τράπεζα η ελληνική περιουσία.

Η έξοδος του Σόιμπλε από την ιστορία είναι επιβεβλημένη τώρα.

3c0fb1e56807dc94ba0cc64453dddf9c

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *