Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ) για την καταστολή στο σύνταγμα

unnamedΜόλις λίγες ώρες πριν την υπερψήφιση από τη Βουλή της αντιδραστικής συμφωνίας με την ΕΕ, οι δυνάμεις καταστολής με την άδεια προφανώς της «αριστερής» κυβέρνησης έστειλαν τα αναμενόμενα μηνύματα με τα δακρυγόνα, τις βόμβες κρότου-λάμψης και τα γκλοπ.

Δεν ήταν τα πρώτα μηνύματα, ήταν όμως τα πιο σαφή μέχρι σήμερα επί κυβερνώσας «αριστεράς» και προϊδεάζουν για ακόμα πιο βίαια. Μηνύματα που θέλουν να εμπεδώσουν ότι κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ προσαρμόζονται γρήγορα και ότι είναι έτοιμοι να περάσουν με κάθε μέσο τη συμφωνία.

Μηνύματα προς τους ιμπεριαλιστές που επέβαλλαν τη συμφωνία ότι πάνε με τα νερά τους, μετά και τις σημερινές ευχαριστίες του Δραγασάκη προς τις ΗΠΑ.

Μηνύματα προς τις λαϊκές μάζες ότι δεν γίνονται ανεκτές οι αντιστάσεις και οι αντιδράσεις τους. Εντύπωση προκαλεί ότι παρά την κρατική τρομοκρατία που εξαπολύθηκε ενάντια στους χιλιάδες διαδηλωτές, δεν έγινε καμία νύξη, από κανένα κόμμα εντός της Βουλής, θεωρώντας το προφανώς ανάξιο αναφοράς.

Το ΚΚΕ(μ-λ) θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να συμβάλλει στην ανάπτυξη κινήματος κόντρα στα νέα βάρβαρα μνημόνια, στην προοπτική ο λαός μας να πάρει την τύχη του στα χέρια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *