Θα μας κλείσουν και στη φυλακή για τους… Θεσμούς

velkouleskou_0Σε λίγο δεν θα μπορούμε καν να τους κοιτάμε τους τροϊκανούς, θα πρέπει να έχουμε τα μάτια χαμηλά. Μόνο σήμερα, σε διαφορετικά σημεία της Αθήνας, η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγή τριών φωτορεπόρτερ κι ενός δημοσιογράφου.

Γιατί; Ποιο το αδίκημά τους; Επειδή έκαναν τη δουλειά τους αναζητώντας τουςτροϊκανούς που προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση της Αριστεράς.

Ξενοδοχεία, υπόγεια πάρκινγκ, σε λίγο θα τους συναντούν στα κρυφά και σε απομακρυσμένες παραλίες σαν τα παράνομα ζευγαράκια.

Αρκεί να μην τους ανακαλύψουν οι δημοσιογράφοι. Ειδάλλως θα τους προσαγάγουν ακόμα κι αν εκείνοι επιδεικνύουν τις επαγγελματικές τους ταυτότητες.

Εντάξει, είναι η απόλυτη παρακμή ενός κόμματος που εκλέχθηκε με μία εντελώς διαφορετική λογική και ρητορεία.

Να μας πει μόνο η κυβέρνηση αν τις τελευταίες 20 ημέρες, αν από την καταρχήν συμφωνία της 13ης Ιουλίου και μετά, έχει λάβει έστω και μία απόφαση;

Όχι εκείνες που της έστειλαν ή θα της στείλουν από τις Βρυξέλλες, αλλά δική της απόφαση. Τι ντροπή…

Όσο για τους απέναντι, τα συστημικά ΜΜΕ, ακόμα τα θυμόμαστε να ξεσηκώνουν τον κόσμο για τα 1100 ευρώ που κόστισε συνολικά ο Ερίκ Τουσέν για την Επιτροπή Χρέους, γύρω στα 50 ευρώ την ημέρα για τη διατροφή του. Τώρα που η τρόικα, τοκουαρτέτο κ.ο.κ. μας κοστίζουν ένα σκασμό χρήματα γιατί δεν μιλούν;

Που είναι οι καταγγελίες τους, αλήθεια;

Πηγή: Δημήτρης Κανελλόπουλος – “Εφημερίδα των Συντακτών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *