«Το τρίτο μνημόνιο δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκείνων που ήθελαν τη διάλυσή του»

tsipras_413ΟΠΩΣ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΦΙΔΙΑ κι όχι αγγουράκια, έτσι και οι καπιταλιστές γεννούν καπιταλιστές, η λούμπεν μεγαλοαστική τάξη γεννά λούμπεν μεγαλοαστική τάξη, και πάει λέγοντας. Δεν έχει τέλος αυτό.

ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΑΔΙΣΤΑΧΤΕΣ ξένες και ντόπιες δυνάμεις (που μισούν την δημοκρατία, τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη), οι ίδιες δυνάμεις που συνέπραξαν στο να γίνει οπωσδήποτε ο Ελληνικός εμφύλιος, που συνέπραξαν στο να γίνει οπωσδήποτε, από διμερής τριμερής η Διάσκεψη του Λονδίνου για το κυπριακό, που συνέπραξαν στο να γίνει η δικτατορία και ο βιασμός της Κύπρου, οι ίδιες αδίσταχτες δυνάμεις ντόπιων και ξένων κακοποιών, συνέταξαν το τρίτο μνημόνιο.

Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ. ΠΟΤΑΜΙ, σε συνεργασία με τα εν Βρυξέλλαις αφεντικά τους, συνέταξαν το τρίτο μνημόνιο και ανάγκασαν τον Τσίπρα είτε να το αποδεχτεί είτε να φορτωθεί τραγικές καταστάσεις, (που ήδη άρχισαν να εμφανίζονται στη χώρα, και να γίνονται θηλειά στο λαιμό, ενώ βαδίζαμε προς το δημοψήφισμα).

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν είναι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκείνων που ήθελαν την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ τις ξένες εκείνες δυνάμεις που έπνιξαν στο αίμα το Βιετνάμ, τη Χιλή, τη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, τη Λυβύη, τη Συρία…

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ εκείνες δυνάμεις που δεν μπορούν να σταθούν όρθιες, αν η χώρα δεν είναι αποικία, αν δεν έχουν εξωτερικούς συμμάχους εναντίον του λαού και της δημοκρατίας.

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ την οποία προωθούν με τόσο πάθος, επιστρέφουμε στην φαιουδαρχία, στον τσιφλικαδισμό, στην πλήρη υποδούλωση των λαών σε σύγχρονους σατράπες.

ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να τους πολεμήσω με τη βία θα το έκανα. Μα επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να τους πολεμήσω με τη βία, κάνω αυτό που μπορώ να κάνω.

Υ.Γ. Βεβαίως, έχουμε και τον Μαχάτμα Γκάντι, της μη βίας. Είναι αφελείς όσοι νομίζουν πως ο Γκάντι, αυτός που οδηγό του είχε τη Μαγκαβάτ Γκιτά (βλέπε διάλογο Κρίσνα και Αρζούνα), θα κατέφευγε ποτέ στην αχίμσα (μη βία), αν είχε την πολεμική εκείνη δύναμη, με την οποία θα μπορούσε να διώξει με τη βία τους Εγγλέζους από τη χώρα του.

Πηγή: Του Γιάννη Υφαντή – “Κουτί της Πανδώρας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *