Σαμαράς, Βορίδης και Άδωνις διαλύουν τη ΝΔ

samaras-voridis-georgiadis5Η τύχη της ΝΔ είναι περίπου προδιαγεγραμμένη. Οι «λαθρεπιβάτες» της παράταξης θα την οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε… ποσοστά Πολιτικής Άνοιξης.

Ο άνθρωπος που βύθισε τη χώρα στο τέλμα των μνημονίων καταδικάζοντας τους Έλληνες σε μόνιμη φτωχοποίηση, ο Αντώνης Σαμαράς, θα απασχολήσει για άλλη μια φορά την πολιτική ατζέντα.

Το σχέδιο που είχε μετά την ήττα του στις εκλογές της 25ης Γενάρη έχει ήδη μπει σε εφαρμογή από τους «εκλεχτούς» συνεργάτες του: Προσωρινή παρένθεση Μεϊμαράκη και επιστροφή του, έστω και έμμεσα, στην αρχηγία της ΝΔ.

Είναι γεγονός ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα, το «σύστημα» του Αντώνη Σαμαρά «κρύφτηκε» από την προεκλογική περίοδο και περίμενε καρτερικά την πτώση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προκειμένου να επανέλθει στο προσκήνιο.

Η σιωπή του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά και των συνεργατών του, που τον ακολουθούν από την Πολιτική Άνοιξη, ήταν κάτι παραπάνω από εκκωφαντική.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, τα όσα συνέβησαν, δεν τα χωρά ανθρώπινος νους.

Η γνωστή… παρέα του κ. Σαμαρά διέρρεε off the record σε ψηφοφόρους να στηρίξουν το Ποτάμι και το κόμμα του Λεβέντη!!!

Τέτοιου μεγέθους ήταν η υπονόμευση που έκαναν προς την ιστορική παράταξη οι άεργοι φίλοι του Αντώνη Σαμαρά.

Τώρα λοιπόν με «λαγούς» τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη το «σύστημα» Σαμαρά επιδιώκει να ελέγξει τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ.

Το ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών αναφέρει ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα επιστρέψει στη ΝΔ, όχι όμως ως υποψήφιος. Θα προτιμήσει να κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Για το λόγο αυτό θα βάλει «μπροστά» άλλον υποψήφιο, τον οποίο θα στηρίξει σε συνεργασία με το υπόγειο σύστημα παραπληροφόρησης που είχε στήσει επί πρωθυπουργίας του.

Κοινώς, οι «παλιές μονταζιέρες της Συγγρού» και η περίφημη «ομάδα Αλήθειας» πιάνουν δουλειά και αρχίζουν τη λάσπη τόσο κατά του Μεϊμαράκη, όσο και κατά του Κώστα Καραμανλή.

Η «λάσπη» που έχουν πετάξει οι «λαθρεπιβάτες» της ΝΔ, Μάκης Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης το τελευταίο διάστημα κατά του Κώστα Καραμανλή στο παρασκήνιο, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίοι οι χαρακτηρισμοί που απέδωσε ο στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη:

«Θα έλεγα ότι οι “μουσαφίρηδες” σε ένα κόμμα πρέπει να συμπεριφέρονται με τους κανόνες που ορίζουν τη συμπεριφορά των μουσαφίρηδων. Δηλαδή να σέβονται περισσότερο τα ιερά και τα όσια μιας παράταξης. Η ΝΔ είναι μια Κεντροδεξιά παράταξη, η ΝΔ είναι μια παράταξη που ανοίγει τις αγκαλιές της και δέχεται μέσα όλους όσους από τις παρυφές της δημοκρατικής Δεξιάς μέχρι την Κεντροαριστερά αποφασίζουν να έρθουν και να εγκατασταθούν εκεί. Πολλοί από αυτούς τολμώ να πω δυστυχώς για δικά τους προσωπικά κομματικά και εκλογικά οφέλη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που έχουν έρθει εδώ και λίγο καιρό θα μας επιβάλλουν και τη γραμμή τους. Η κρατούσα γραμμή της ΝΔ είναι ο ήπιος, συναινετικός, εθνικά υπεύθυνος κεντροδεξιός λόγος. Δεν μπορεί να είναι κρατούσες γραμμές κάποιες ακραίες φωνές οι οποίες και πολιτικά δεν ταιριάζουν στη ΝΔ αλλά και από άποψη ύφους , κραυγών ή εκφοράς του λόγου για να το πω κόσμια, δεν έχουν καμία σχέση στο δικό μας το χώρο», τόνισε ο κ. Αντώναρος, μιλώντας στα «Παραπολιτικά FM».

Η κατάσταση στο εσωτερικό της ΝΔ είναι καζάνι που βράζει και υπάρχει έντονος προβληματισμός για την επόμενη μέρα, αφού όσοι απεργάζονται την επιστροφή του Σαμαρά ουδεμία σχέση έχουν με την παράταξη.

Ήταν, είναι και θα είναι ξένα σώματα στη συνείδηση του μέσου δεξιού ψηφοφόρου.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *