To defence-point φερέφωνο της φασιστικής τάσης της δεξιάς πολυκατοικίας στοχοποιεί τους Αρνητές Στράτευσης

f7b6c181Για μια ακόμη φορά, ένα χυδαίο φασιστικό κείμενο, ανυπόγραφο, με άρωμα της ακροδεξιάς εκ μεταγραφής τάσης της ΝΔ και της Ναζιστικής Ακροδεξιάς, δίνει το κεντρικό στίγμα του ακραίου εθνικιστικού, μιλιταριστικού και φιλο-ισραηλινού σαιτ   defence-point!

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο τους δε μπαίνει το αντιπολεμικό κίνημα, οι μετανάστες, η Αριστερά ή ο ηρωικός λαός της Παλαιστίνης –θέματα που απασχολούν συνήθως την πολεμική των βουτηγμένων στην αστική προπαγάνδα αρθρογράφων του-, αλλά οι Αρνητές Στράτευσης.

Μάλιστα, όπως κάθε φορά που η λασπολογία και η χυδαιότητα ξεπερνά τα συνήθη όρια του συγκεκριμένου σαιτ, το κείμενο είναι ανυπόγραφο!!!

Έτσι λοιπόν ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ (Γ.Α.) -ρε ποιον μπουμπούκο μου θυμίζει;;;- έρχεται να εκθέσει τον βόρβορο των φασιστικών του αντιλήψεων με το κείμενο «Οι διάφοροι Αρνητές Στράτευσης… το δίκιο και το άδικο» (14/09/2015) θέτει «ένα πολύ σοβαρό ηθικό, κοινωνικό και αμυντικό θέμα με όλους αυτούς τους φυγόστρατους, το οποίο όμως δεν αντιμετωπίζεται με την σοβαρότητα που πρέπει από το Ελληνικό Κράτος και την Ελληνική Κοινωνία».

Ο Γ.Α. όμως γερνά, χάνοντας μαζί με τα μαλλιά και τη μνήμη του.

Γιατί δεν μπορεί να τονίζεις ότι  «είναι ανήθικο να αποφεύγεις μία εκ του νόμου υποχρέωση που έχουν όλοι οι άρρενες Έλληνες σε ηλικία στράτευσης στην Ελλάδα» και να ξεχνάς τον φυγόστρατο συνοδοιπόρο σου στο ακροδεξιό ΛΑΟΣ, τον Αϊβαλιώτη, που στήριξαν και ο υπερεθνικιστής Καρατζαφέρης και οι υπόλοιποι βουλευτές, πριν πάρουν μεταγραφή στη ΝΔ!

Γιατί δε μπορεί να αναφέρεσαι σε «αρλουμποϊδείς και φτηνές δικαιολογίες – με διάφορα ψυχολογικού περιεχομένου συγκεκαλυμμένα κίνητρα – περί ηθικού προβλήματος να φέρω όπλο, είμαι ομοφυλόφιλος, έχω ψυχολογικά προβλήματα, δεν μου το επιτρέπει η θρησκεία μου, είμαι προστάτης οικογένειας (παλιός θεσμός που πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τα σημερινά κοινωνικά, οικονομικά και οικογενειακά δεδομένα), είμαι αιώνιος φοιτητής και παίρνω συνεχείς αναβολές μέχρι να υπάρξει ευεργετική διάταξη για απαλλαγή- αλλά να ξεχνάς την βιομηχανία των απαλλαγών για τους γόνους των πλουσίων και των ανθρώπων του θεάματος, που είχαν στήσει στρατιωτικοί-πολιτευτές των ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, μεγαλοδικηγόροι! Να ξεχνάς το βρωμερό πελατειακό σύστημα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τις Μεταθέσεις-Μετατάξεις και ουσιαστικά το βόλεμα των φαντάρων-μονίμων επίσης των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και τον άθλιο ρόλο των αντιδραστικών-φασιστικών Ενώσεων Αποστράτων σε όλα αυτά!

Γιατί τονίζεις ότι «Δεν μπορεί να υπάρχουν εξυπνάκηδες που μονίμως αποφεύγουν τις ευθύνες τους και κάποιος άλλος θα τις φορτωθεί,  ο νομοθέτης στη σύγχρονη Ελλάδα προέβλεψε την υποχρεωτική ενασχόληση με τα κοινά, την υποχρεωτική στράτευση και την φορολόγηση όλων», αλλά ξεχνάς ότι όλοι οι Πολιτικοί Αρχηγοί των αστικών κομμάτων εξουσίας είναι Φυγόστρατοι που εξαγόρασαν τη θητεία και βύσματα-λουφαδόροι! Ξέχασες που υπηρέτησαν, πως και για πόσο ελάχιστο διάστημα Σαμαράς, Βενιζέλος, Καραμανλής, Καρατζαφέρης, Τσίπρας;

Το κείμενο θέτει ζήτημα  «για την ισότητα στη φορολόγηση» αποκρύπτοντας το πλούσιο πολιτικό έργο των αστικών κομμάτων εξουσίας για τη διασφάλιση και ενίσχυση του αφορολόγητου  των καναλαρχών, των εφοπλιστών, των εργολάβων και της Εκκλησίας!

Υποκριτικά και λαϊκίστικα ο λασπολόγος ανώνυμος συγγραφέας οδύρεται «για τη χαμηλή επάνδρωση των μονάδων» αλλά ξεχνά ότι στις εκλογές του 2015, η ΝΔ μετέφερε 1500 στρατιώτες βύσματα της ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα και τα αστικά κέντρα!

Να θυμίσουμε ότι το defenecepoint.gr δεν έχει καταδεχτεί να σχολιάσει τέτοιου είδους ζητήματα! Αυτοί ασχολούνται μόνο με τους εξοπλισμούς, το ΝΑΤΟ, προβάλλουν τον ειρηνικό ρόλο του Ισραήλ, την αντιτρομοκρατική εκστρατεία των ΗΠΑ κλπ. κλπ. κλπ.

Αξίζει όμως να δούμε ποιες είναι οι λύσεις που προτείνει και την συγγένεια αυτών με τις αντίστοιχες προτάσεις των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής:

α) θέλει περισσότερο μιλιταρισμό εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αποκαλύπτεται εντελώς άσχετος αφού κάνει λόγο για 12μηνη θητεία, ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι η διάρκεια της στρατιωτικής θητείας είναι 9 μήνες!

β) «Πρέπει να ευαισθητοποιηθεί ο γυναικείος πληθυσμός, πρέπει οι μητέρες να συνειδητοποιήσουν το κρίσιμο του ζητήματος»: αλήθεια, τι θα τους πει για τις αυτοκτονίες, ότι στα στρατόπεδα δεν εγγυώνται την υγεία και την ζωή σου, ότι καταπατούν την αξιοπρέπεια σου, ότι φορτώνουν στην λαϊκή οικογένεια το σοβαρό οικονομικό κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης, για να εκμεταλλεύονται τη δωρεάν εργασία δεκάδων χιλιάδων νέων, ετησίως;

γ) Και αφού εκφραστεί σεξιστικά για τους ομοφυλόφιλους, απαιτήσει κόψιμο των Αναβολών και την Στράτευση των Γυναικών όπως επιδιώκουν οι Στρατοκράτες, θα προχωρήσει σε μια επίδειξη του ολοκληρωτισμού του απαιτώντας  όλοι όσοι δηλώνουν Αντιρρησίες Συνείδησης και Κώλυμα Θρησκείας για να αποφύγουν τη στράτευση, να υφίστανται συνέπειες, όπως στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων (δεν θα αρέσει καθόλου στα αριστερά κόμματα και νεολαίες που δηλώνουν ειρηνόφιλοι ένα τέτοιο μέτρο), καμία ατομική ή εταιρική φορολογική απαλλαγή δια βίου (π.χ. πρώτης κατοικίας, ελάχιστο αφορολόγητο εισόδημα)!

Εμείς φυσικά δεν θα κάτσουμε να αποδείξουμε το Αυτονόητο: το δίκιο των Αντιρρησιών Συνείδησης και του σεβασμού των Δικαιωμάτων μας όπως απορρέουν από τους Νόμους, το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συνθήκες.

Το βασικό θέμα για εμάς είναι ότι ένα σαιτ που θέλει να παρουσιάζεται ως ανεξάρτητο, επί της ουσίας δρα ως φερέφωνο και προπαγανδιστής των πιο ακραίων εθνικιστικών-ρατσιστικών-ακροδεξιών πτυχών του πολιτικού συστήματος.

Η ανυπόγραφη αρθρογραφία που διαδίδει τις πιο αυταρχικές και φιλοπόλεμες αντιλήψεις, είναι αποκρουστική, κρύβει δόλο και αποδεικνύει την δειλία των κορακιών του Πολέμου και προπαγανδιστών της Μισαλλοδοξίας.

Νομίζουμε ότι οι αηδιαστικές αυτές απόψεις, που απαιτούν και αντίστοιχου επιπέδου μεθόδους, πρέπει να καταδικαστούν από το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών και να μπουν εκεί που τους αξίζει:

στον κάλαθο της ιστορίας

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Τηλ: 6932 955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *