Ο επίτιμος, υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ.!

Εδώ οι καλές λεπτομέρειες του καβγά στο Μητσοτακέικο μεταξύ Κυριάκου-Ντόρας στο προσκεφάλι του Κώστα Μητσοτάκη και το αναπάντεχο χάπι εντ για την προεδρία της Ν.Δ.

Το περασμένο Πάσχα, σύμφωνα με απόλυτα αναξιόπιστες πληροφορίες, στο σπίτι της οικογένειας στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη λογομάχησαν με βαριές κουβέντες για το θέμα της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.

Το ποιες βαριές κουβέντες αντάλλαξαν δεν σας τις λέμε, γιατί θα μας πάνε όλους μέσα.

Λέγεται ότι έριξαν και μπαλοθιές ο ένας στον άλλο, χωρίς όμως να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο τρικούβερτος καβγάς και τα παραλίγο φονικά έγιναν πάνω από το προσκέφαλο του επιτίμου Κώστα Μητσοτάκη, ο οποίος τους έλεγε να μην τσακώνονται έτσι γιατί θα πεθάνει από τη στενοχώρια του.

Αλλά αυτοί συνέχιζαν να πλακώνονται, γιατί πίστευαν ακράδαντα ότι δεν θα πάθει τίποτα ο Μητσοτάκης και θα μας θάψει όλους.

Από τότε οι σχέσεις τους δεν ήταν όπως πριν και η Ντόρα έλεγε ότι δεν ψηφίζει με τίποτα τον Κυριάκο και να μη βάλει καν υποψηφιότητα.

Οταν άκουγε να συνεχίζονται αυτά, ο Μητσοτάκης φώναζε πάλι ότι θα πεθάνει, αλλά πάλι δεν το πίστευαν με τίποτα αυτό τα παιδιά του.

Μέχρι που τους ανακοίνωσε ότι θα βάλει αυτός υποψηφιότητα για την προεδρία και αρχηγία της Ν.Δ. και το θέμα τερματίστηκε, αφού τον Κώστα Μητσοτάκη υποσχέθηκαν ότι θα τον ψηφίσουν μονοκούκι και η Ντόρα και ο Κυριάκος.

❗❗Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ❗❗

Ο Κατρούγκαλος και το 11%

♦Να μη βγαίνουν στις πρωινές εκπομπές οι υπουργοί ζήτησε ο Τσίπρας. Αρα μπορούν να βγαίνουν στις μεσημβρινές και τις βραδινές εκπομπές. Βουρ!

♦Για τις τηλεόραση είναι οι βουλευτές, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός. Αμέσως είπαν ότι θέλουν να παραιτηθούν όλοι οι υπουργοί και να γίνουν βουλευτές.

♦Αυτός ο διαχωρισμός και η απαγόρευση να μην εμφανίζονται υπουργοί το πρωί είναι βεβαίως ρατσιστικός. Στρέφεται ευθέως κατά των Γιώργου Παπαδάκη, Γιώργου Αυτιά, Γιώργου Οικονομέα, Δημήτρη Καμπουράκη, Πόπης Τσαπανίδου κ.λπ.

♦Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί θα κάνουν όλοι οι παραπάνω πορεία με πανό και άλλα ανάλογα στο Μαξίμου και θα είναι σε κινητοποίηση τα ΜΑΤ για τους μπαχαλάκηδες.

♦Σε εφτά νησιά των Κυκλάδων επιβάλλεται από 1ης Οκτωβρίου ο αυξημένος ΦΠΑ 23%. Τα νησιά αυτά θα ονομάζονται πλέον Επτάνησα.

♦Για να λέμε την αλήθεια το μέτρο πλήττει ιδιαίτερα τη Μύκονο. Ενα δείπνο που κόστιζε 8.500 ευρώ εκτοξεύεται τώρα στα 10.500 ευρώ.

♦Ο Τσίπρας μίλησε τηλεφωνικά χθες με τον Ομπάμα. Το πρώτο που τον ρώτησε ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν για τον φόρο στο τσίπουρο και την τσικουδιά (ακριβέστατο ρεπορτάζ παρακάτω). Ζήτησε μάλιστα μερικά μπουκάλια για να κάνει κεφάλι.

♦Μίλησε και με τον Πούτιν αργά το βράδυ ο Αλέξης. Ο Ρώσος πρόεδρος ρώτησε με αγωνία τι γίνεται με την επανακαμέτρηση ψήφων που ζήτησε ο Λαφαζάνης.

♦Ενα χαρτάκι κυκλοφορούσε στο υπουργικό συμβούλιο, την ώρα που οι κάμερες βρίσκονταν στην αίθουσα για τα καθιερωμένα πρώτα πλάνα της κυβέρνησης, και το έδειχνε ζωντανά η ΕΡΤ.

♦Ορισμένοι κακεντρεχείς και κουτσομπόληδες το συνέδεσαν με ερωτικό υπουργικό ραβασάκι. Και έτσι ήταν! Το ραβασάκι το είχε γράψει ο Κατρούγκαλος και ενημέρωνε όλους για τη μείωση 11% στις συντάξεις άνω των 1.000 ευρώ.

♦Το έχει η μοίρα του Κατρούγκαλου με τους αριθμούς. Μόλις είχε αναλάβει τον Ιανουάριο, θυμόμαστε όλοι πόσο είχε κατηγορηθεί και σπιλωθεί για το «12%». Τώρα μόλις ανέλαβε όλοι μιλάνε για το «11%». Επεσε δηλαδή 1%.

Στο Σύνταγμα διαμαρτυρία για τσίπουρα-τσικουδιά

τσίπουρο

◒ Ολοι την Δευτέρα στις 7 μ.μ. στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τον τσουχτερότατο φόρο στο τσίπουρο και την τσικουδιά που ζητάει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την Ελλάδα.

◓ Μνημόνια χωρίς τσίπουρο και τσικουδιά περνάνε; Με τίποτα. Με την αύξηση που ζητάνε οι Βρυξέλλες το τσίπουρο και η τσικουδιά θα κοστίζουν όσο το ουίσκι και η βότκα. Θα βγουν και διαφημίσεις: «Η μέρα φεύγει. Η τσικουδιά έρχεται».

◒ Είναι χαρακτηριστικό ότι στη μεγάλη συγκέντρωση της Δευτέρας θα είναι και οι Αλέξης Τσίπρας – Βαγγέλης Μεϊμαράκης γιατί είναι χρήστες των δύο προϊόντων.

◓ Οπως διαπιστώθηκε στο ντιμπέιτ, ο Τσίπρας κατέβαζε το ένα ποτήρι μετά το άλλο. Νομίζαμε ότι ήταν νερό, αλλά ήταν τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο γι’ αυτό γελούσε συνέχεια και λέγαμε όλοι τι είχε πάθει.

◒ Παρών τη Δευτέρα στο Σύνταγμα και ο Μεϊμαράκης που από το πρωί του ντιμπέιτ έπινε ξεροσφύρι και δεν ήξερε τι έλεγε, γι’ αυτό και έχασε με εφτάμισι μονάδες διαφορά.

◓ Ερχονται επίσης για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση 38 καράβια από την Κρήτη και 13.540 τρακτέρ από τη Θεσσαλία ως οι κυρίως παραγωγές περιοχές της τσικουδιάς και του τσίπουρου που θίγονται, χικ.

Οι ΑΝ.ΕΛΛ. μετακόμισαν στο ίνσταγκραμ!

Θεοδώρα Τζάκρη

▆ Δεν τα καταφέρνουν οι ΑΝ.ΕΛΛ. με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε με το τουίτερ, περίπτωση Δ. Καμμένου, ούτε με το φέισμπουκ – περίπτωση Ξουλίδου παλιότερα. Γι’ αυτό μετακομίζουν όλοι στο ίνσταγκραμ, που έχει μόνο φωτογραφίες.

▆ Ο Δ. Καμμένος δικαιολογήθηκε ότι δεν ήταν δικά του τα τουίτ, αλλά τα έγραψαν 15 συνεργάτες του που είχε για τον σκοπό αυτό. Θυμίζει το ανέκδοτο με το πόσοι Πόντιοι χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα.

▆ Για να γράψουν πάντως μέχρι 140 χαρακτήρες στο τουίτερ χρειάζονται 15 Ανεξάρτητοι Ελληνες.

▆ Θα σκίσει στο ίνσταγκραμ με τη φωτογένειά της η Θεοδώρα Τζάκρη. Η υφυπουργός Βιομηχανίας είναι η καλύτερη πελάτισσα στο Κολωνάκι, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Σταμάτη. Τα πρώτα συγχαρητήρια μάλιστα τα δέχτηκε από τον εμπορικό σύλλογο της περιοχής.

▆ Βλέπετε την πρώτη φωτογραφία που θα ανεβάσει στο ίνσταγκραμ η Θεοδώρα. Είναι η σκηνή για την οποία σας έγραφα προχθές που κατέθετε στεφάνι, κρατώντας και τσάντα – Πράντα ή Λουί Βιτόν θα σας γελάσω.

▆ Στο ίνσταγκραμ έχουν πάρτι με την ομαδική μετακόμιση των ανεξάρτητων, ασυγκράτητων και ασυνάρτητων Ελλήνων. Στο φέισμπουκ και το τουίτερ κλαίνε, γιατί έχασαν αυτούς που έγραφαν τα καλύτερα τουίτ και ποστ.

facebook.com/louketo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *