Κωνσταντοπούλου: Διώχνουν τον Γιώργο Θαλάσση από τη θέση του Γ.Γ. της Βουλής για να βάλουνε ρουσφέτι

tsipras-kΣε καταγγελίες ότι η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα της Βουλής, ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να τοποθετήσει κομματικό εκπρόσωπο, προχώρησε σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Ξεκίνησαν οι εκκαθαρίσεις στη Βουλή, με πρώτο απομακρυνόμενο τον υποδειγματικό Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Θαλάσση. Ξεμπερδεύουμε με το παλιό» σχολίασε ειρωνικά στο twitter η πρώην πρόεδρος της Βουλής

Κατήγγειλε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε «τάξει» τη συγκεκριμένη θέση από τον περασμένο Ιανουάριο, ωστόσο η ίδια επέμεινε να επιλεγεί εξωκομματικός γραμματέας και επέλεξε τον Γιώργο Θαλάσση.

«Ο Γιώργος Θαλάσσης συγκρότησε το πραγματικό νέο υπόδειγμα στη διοίκηση της Βουλής, με γνώση, αξιοπρέπεια, όραμα, ανθρωπιά, άοκνη προσφορά. Γι’ αυτό και σήμερα το πρωί του είπαν: “στις 12 θα ανακοινώσουμε την παραίτησή σας”. Σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του και των νέων ηθών», ανέφερε με ένα ακόμη «αιχμηρό» tweet της.

Ποιος είναι ο Γιώργος Θαλάσσης

Ο Γιώργος Θαλάσσης, ήταν δάσκαλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από σφαίρα αστυνομικού, αλλά και του προφυλακισμένου Νίκου Ρωμανού.

Ο κ. Θαλάσσης υπήρξε επί χρόνια διευθυντής ιδιωτικού σχολείου, ενώ είχε καταθέσει και στη δική για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

image001Πρόσφατα, ο ίδιος υποστήριξε ότι απομακρύνθηκε από το σχολείο όπου δίδασκε για περίπου 30 χρόνια για τις θέσεις που εξέφραζε και ήταν υποστηρικτικές προς τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Ο κ. Θαλάσσης είχε δηλώσει ότι υπήρχαν πιέσεις από γονείς που συντάσσονται με τη Χρυσή Αυγή: “Όταν είχα υπερασπιστεί το χαρακτήρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το σχολείο με είχε συγχαρεί. Αλλά τώρα το κλίμα έχει αλλάξει” είχε δηλώσει και στη συνέχεια έκανε λόγο για άνωθεν παρέμβαση στο περιεχόμενο των εκδηλώσεων για τις επετείους της δολοφονίας του Αλέξη: “Εδώ και δυο χρόνια, όταν πλησιάζει η τραγική επέτειος της 6ης Δεκεμβρίου, μας έχει απαγορευθεί να ζητάμε από τα παιδιά να λένε δυο λόγια για το συμμαθητή τους” σημείωσε με νόημα ο πρώην γυμνασιάρχης.image002

Πηγή: “Αγώνας της Κρήτης”

Μία απάντηση στο “Κωνσταντοπούλου: Διώχνουν τον Γιώργο Θαλάσση από τη θέση του Γ.Γ. της Βουλής για να βάλουνε ρουσφέτι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *