Διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στο Βυρωνα

image002Συνεχίζονται οι δράσεις για αγορά προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Όσο θα κλιμακώνεται η επίθεση και της σημερινής συγκυβέρνησης σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων οι δράσεις αυτές θα συνεχίζονται γιατί εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες των πολιτών, ρίχνοντας το σπόρο για μια αλληλέγγυα κοινωνική οικονομία.

Το Σάββατο 31Οκτωβρίου, στην είσοδο των σχολείων 3ου – 4ου Λυκείου στην οδό Ταταούλων στο Βύρωνα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση παραγωγών – πολιτών για την αγορά αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Πρόκειται για την 19η συνάντηση που οργανώνεται από τη συλλογικότητα «ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝΑ» δίνοντας στους πολίτες τη δυνατότητα να αγοράσουν ποιοτικά αγροτικά προϊόντα σε καλύτερες τιμές, αφού δεν μεσολαβούν μεσάζοντες.

Οι πολίτες μπορούν να παραγγείλουν τα προϊόντα τους σ’ αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση  ή στο τηλ. 6987303045 και να τα παραλάβουν από τους παραγωγούς στη συνάντηση αυτή. Οι ώρες παραλαβής των προϊόντων είναι από 8.30 π.μ. έως 12.30 μ.μ..

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να διατεθούν τα εξής προϊόντα: λάδι, αλεύρι, ζυμαρικά, τυροκομικά, ρύζι, πατάτες, κρεμμύδια, φακές, ρεβίθια, φασόλια, γίγαντες, μέλι θυμαρίσιο, παξιμάδια, ελιές τσακιστές φετινής σοδειάς, μήλα, κηπευτικά, καφέδες.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο μας 

Οκτώβριος 2015

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *