Θεοί και Σατανάδες


Αν και απλοϊκός ο παπάς που τράκαρα μεσημεριάτικα σε ένα κανάλι στο χαζοκούτι, μέσα στην αφέλεια του τα είπε μια χαρά. Με δυο λόγια μας έψαλε να μπούμε στο «ποίμνιο της εκκλησίας» γιατί, λέει. αλλιώς θα βρεθούμε στα χέρια του Σατανά «και θα βασανίζετε η ψυχή μας αιώνια».

Μάστα. Ψυχολογικός εκβιασμός με την επίκληση μεταφυσικών παπαριών για να αρμέγουν οι τσομπάνηδες τα θρησκόληπτα πρόβατα τους.

Για στάκα ρε μεγάλε να το κάνω φραγγοδίφραγκα για να δούμε τι είναι ο Σατανάς και τα νταλαβέρια που έχει με τον ύψιστο.

Ηταν που λέτε ένας «άγγελος» στους ουρανούς που την είδε κιμπάρικα την φτιάξη. Ενώ αρχικά ήταν στο κυριλέδικο και όπως λέει ο προφήτης Ιεζεκιήλ (28:15): «Από την ημέρα που πλάστηκε μέχρι την ημέρα που αμάρτησε ήταν τέλειος στη συμπεριφορά του», μετά άρχισε να την σακουλεύεται στο αλλιώς κατά τα λεγόμενα του προφήτη «επειδή είχε ομορφιά περηφανεύτηκε, επειδή είχε μεγάλη δόξα η σοφία του διαφθάρθηκε»

Ετσι το λαμόγιο αυτό την σκέφτηκε τσιριτσαντόλικα την δουλειά. Και όπως κάνει το ψυχογράφημα του ο προφήτης Ησαΐας: «έλεγε μέσα του στον ουρανό θα ανεβώ και τον θρόνο μου θα υψώσω πάνω από τα άστρα του Θεού, θα πάρω θέση πάνω στο βουνό… θα ανεβώ πάνω από τα σύννεφα και με τον Ύψιστο θα είμαι ίσος»

Την δούλεψε καλά την δουλειά η μουτράκλα και όπως λέει η «Αποκάλυψη» (12:4) «μαζί του παρέσυρε και ένα μεγάλο αριθμό αγγέλων από όλα τα Τάγματα». Ετσι, λοιπόν με τον λόχο του έκανε γιουρούσι στα πιστά στρατεύματα του «θεού» και έγινε του «αγγέλου» το κάγκελο.

Επειδή δεν ήμουν εκεί το αποτέλεσμα της αλαχλαπαταγής αυτής το έμαθα διαβάζοντας την «Αποκάλυψη 12:17-19»: «Και εγένετο πόλεμος εν τω ουρανώ ο Μιχαήλ και οι άγγελοι αυτού – του πολεμήσαι μετά του δράκοντος και ο δράκων επολέμησε και οι άγγελοι αυτού. Και ουκ ίσχυσεν, ουδέ τόπος ευρέθη αυτώ έτι εν τω ουρανώ, και εβλήθη ο δράκων – ο όφις ο μέγας ο αρχαίος, ο καλούμενος διάβολος και ο σατανάς, ο πλανών την οικουμένην όλην, εβλήθη εις την γήν και οι άγγελοι αυτού μετ αυτού εβλήθησαν».
Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και βάλαν τον σατανά στην ζωή μας.

Χωρίς Θεούς δεν υπάρχουν Σατανάδες και χωρίς Σατανάδες δεν υπάρχουν θεοί.
Ολα αυτά που είναι κατασκευάσματα και δεκανίκια της άρχουσας τάξης μόνο με μια νικηφόρα ένοπλη λαϊκή επανάσταση μπορούν να βρεθούν στην χωματερή της ιστορίας

Μία απάντηση στο “Θεοί και Σατανάδες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *