Ξεκίνησε η δίκη Μαζιώτη – «Μας τιμά που το καθεστώς σας μας θεωρεί επικίνδυνους» είπε ο κατηγορούμενος

originalΞεκίνησε η δίκη του Νίκου Μαζιώτη, με τις κατηγορίες να είναι μεταξύ άλλων ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση -διευθυντής της οποίας φέρεται να είναι ο ίδιος-, έκρηξη με παγιδευμένο αυτοκίνητο στην Τράπεζα της Ελλάδος στην οδό Αμερικής στις 10/4/2014 -για την οποία έχει αναλάβει την πολιτική ευθύνη), προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και δύο ληστείες. Επίσης, κατηγορείται για απόπειρες ανθρωποκτονιών κατά τη συμπλοκή του με αστυνομικούς στο Μοναστηράκι στις 16/7/ 2014 οπότε και συνελήφθη τραυματισμένος.

Κατά του τραπεζικού συστήματος που «ευθύνεται για την καταλήστευση του ελληνικού λαού», στράφηκε ο κατηγορούμενος Νίκος Μαζιώτης για πράξεις που φέρεται να διέπραξε κατά το διάστημα που ήταν καταζητούμενος, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί το 2012, κατά την έναρξη της δίκης που διεξάγεται στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Συγκατηγορούμενοι του Νίκου Μαζιώτη είναι η καταζητούμενη σύντροφός του Πόλα Ρούπα, ο Α.΄Σταμπούλος που αρνείται την εμπλοκή του και ο πρόσφατα συλληφθείς Γ. Πετρακάκος.

Δίκη και για τις πράξεις που του αποδίδονται από 2003-2010

Σε εξέλιξη είναι και η δίκη του Νίκου Μαζιώτη στο Εφετείο για τις πράξεις που του αποδίδονται για την πρώτη περίοδο δράσης του Επαναστατικού Αγώνα (2003-2010).

Ένταση επικράτησε στο δικαστήριο όταν η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι οι συνεδριάσεις θα διεξάγονται από το μεσημέρι έως το βράδυ, πλην Τετάρτης, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρέλευσης του 18μήνου για τον κατηγορούμενο Σταμπούλο.

«Κάνε τη δίκη μόνη σου, ντροπή σου», φώναζαν οι συνήγοροι που έκαναν λόγο για ειδικό καθεστώς, κατηγορώντας το δικαστήριο ότι δίνει προτεραιότητα στην αρχή της σκοπιμότητας και όχι της νομιμότητας, προσθέτοντας πως θα απευθυνθούν στον Προιστάμενο του Εφετείου. «Είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ανταποκριθούμε», είπαν χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου είπε ότι η επόμενη συνεδρίαση θα είναι το πρωί της 19ης Οκτωβρίου, προσθέτοντας ωστόσο ότι οι άλλες συνεδριάσεις θα είναι βραδινές.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μαζιώτης αναφερόμενος στις τράπεζες δήλωσε: «Οι τράπεζες είναι ληστρικοί οργανισμοί, δεν υπήρξε ληστεία, απαλλοτρίωση είναι το πραγματικό περιστατικό. Δεν με προσβάλλει η πολιτική αγωγή, ας κάνουν ό,τι θέλουν οι δικηγόροι, θέλω να τονίσω ότι οι πραγματικοί ληστές είναι οι τράπεζες. Γι’ αυτές υπογράφτηκαν τα μνημόνια, είναι οι μεγαλύτεροι κάτοχοι κρατικών ομολόγων. Ευθύνονται για την καταλήστευση του ελληνικού λαού πέντε χρόνια τώρα. Αν με μια απαλλοτρίωση πλήττεται η φήμη μιας τράπεζας τότε θα έπρεπε να έχουν καταρρεύσει όλες».

Μαζιώτης: Το να είμαι ένοπλος για εσάς είναι τιμή για μένα

Μετά την ανάγνωση του κατηγορητηρίου ζητήθηκε από τους κατηγορούμενους μια πρώτη τοποθέτηση:

Ο Νίκος Μαζιώτης διάβασε ένα κείμενο με το οποίο προέτρεψε τον ελληνικό λαό σε ξεσηκωμό για την κατάργηση του κράτους, στο οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Είναι η δεύτερη δίκη του Επαναστατικού Αγώνα, που είναι μια ένοπλη επαναστατική αναρχική οργάνωση. Συνεχίζει τη λαϊκή παράδοση του αντάρτικου και δρα προς όφελος του λαού. Εχει ήδη μείνει στη συνείδηση πολλών για τις εύστοχες πολιτικές ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει εναντίον  δομών της κρατικής εξουσίας. …Ο Επαναστατικός Αγώνας έχει ήδη μείνει στην ιστορία γιατί τραυμάτισε το κύρος και το γόητρο της αμερικανικής αυτοκρατορίας με την επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα ….την πιο επιτυχημένη ενέργεια αντάρτικου την περίοδο του μνημονίου με την επίθεση στη διεύθυνση εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος, έχουμε αναλάβει την ευθύνη της ενέργειας… Μας τιμά που το καθεστώς σας μας θεωρεί επικίνδυνους. Είμαστε μια οργάνωση αναρχικών αγωνιστών που δρα εναντίον αυτών που ληστεύουν, λεηλατούν και δολοφονούν…. Περάσαμε στην παρανομία για να συνεχίσουμε τον αγώνα, έχουμε τον σεβασμό που δεν έχετε εσείς γιατί είστε μισθοφόροι του κράτους .Το να είμαι ένοπλος για σας είναι τίτλος τιμής για μένα…».

Ο κατηγορούμενος Αντώνης Σταμπούλος αφού δήλωσε «αναρχικός αιχμάλωτος» και χαρακτήρισε τη δίκη «πολιτική», αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, ενώ υποστήριξε ότι δεν βρέθηκε κανένα αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος του.

Πηγή: “Κουτί της Πανδώρας”

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΜΑΖΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ 2ης ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Επαναστατικός Αγώνας είναι μία ένοπλη επαναστατική αναρχική οργάνωση. Έχει ήδη μείνει στην ιστορία και στη συνείδηση πολλών ανθρώπων ως μια πολιτική οργάνωση που συνεχίζει τη λαϊκή παράδοση του αντάρτικου από το 2003 και μετά και δρα προς όφελος του λαού, των εργαζομένων και των φτωχών στοχεύοντας στην Κοινωνική Επανάσταση, στην ανατροπή του καθεστώτος που υπηρετείτε, του καπιταλισμού και του κράτους. Ο Επαναστατικός Αγώνας έχει ήδη μείνει στην ιστορία και στη συνείδηση πολλών ανθρώπων για τις εύστοχες πολιτικές ενέργειές που έχει πραγματοποιήσει εναντίον μηχανισμών και δομών της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας.

Είναι αναγνωρισμένο ότι ο Επαναστατικός Αγώνας χτύπησε μηχανισμούς του κράτους που νομοθετούν και επιβάλλουν την κοινωνική ληστεία και μαζική λεηλασία εις βάρος του λαού όπως είναι τα Υπουργία Απασχόλησης και Οικονομίας, ότι στράφηκε εναντίον αξιωματούχων του κράτους που είναι υπεύθυνοι για την επιβολή του σύγχρονου ολοκληρωτισμού του καθεστώτος σας, όπως ο πρώην Υπουργός Δημοσίας Τάξεως Βουλγαράκης, ότι χτύπησε τις δυνάμεις καταστολής, αστυνομικά τμήματα και τα δικαστήρια, αυτούς που αποτελούν τους πραιτοριανούς του καθεστώτος, τους μισθοφόρους υπηρέτες των οικονομικά ισχυρών και πλουσίων. Ο Επαναστατικός Αγώνας έχει ήδη μείνει στην ιστορία και στη συνείδηση πολλών ανθρώπων για τις εύστοχες πολιτικές ενέργειές του εναντίων μηχανισμών και δομών της οικονομικής εξουσίας που ληστεύουν και δολοφονούν μαζικά ανθρώπους και λαούς όπως τράπεζες, όπως η αμερικάνικη Citibank και η Eurobank, όπως είναι το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Ο Επαναστατικός Αγώνας έχει ήδη μείνει στην ιστορία και στη συνείδηση πολλών ανθρώπων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς για το ότι τραυμάτισε το κύρος και το γόητρο της αμερικανικής αυτοκρατορίας, της ηγέτιδας δύναμης του παγκόσμιου καπιταλισμού και παγκόσμιου μπάτσου και δολοφόνου των λαών με την επίθεσή του με αντιαρματική ρουκέτα στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα. Ο Επαναστατικός Αγώνας έχει ήδη μείνει στην ιστορία και στη συνείδηση πολλών ανθρώπων για την πιο επιτυχημένη ενέργεια αντάρτικου την περίοδο των μνημονίων, όταν απ’ το 2010 και μετά η χώρα υποτάχθηκε στα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με την επίθεση στις 10 Απριλίου του 2014 στη Διεύθυνση Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδας, η οποία είναι παράρτημα της ΕΚΤ, σε κτήριο στο οποίο βρισκόταν το γραφείο του τότε μονίμου αντιπροσώπου ΔΝΤ στην Ελλάδα Ουές Μακ Γκρου.

Αυτή την ενέργεια αντίστασης στην πολιτική της κοινωνικής γενοκτονίας που υπαγορεύουν τα μνημόνια και την οποία έχουμε αναλάβει με το όνομα κομάντο Λάμπρος Φούντας προς τιμήν του συντρόφου μας που σκοτώθηκε σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς το 2010 δικάζει το παρόν δικαστήριο για λογαριασμό της υπερεθνικής οικονομικής ελίτ του Γιούνκερ, του Ντράγκι, της Λααγκάρντ. Ήταν τόσο επιτυχημένη αυτή η πράξη αντίστασης που προκάλεσε ζημιές και στα κεντρικά γραφεία της τράπεζας Πειραιώς του μεγαλομετόχου Σάλα, μία από τις μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες που έχει επωφεληθεί από τα πακέτα διάσωσης με δισεκατομμύρια δηλαδή που έχει ληστέψει το ελληνικό κράτος από το λαό και τους εργαζομένους για να σώσει από την κρίση του τραπεζίτες και τους μεγαλοκαρχαρίες του κεφαλαίου.

Ο Επαναστατικός Αγώνας διεξάγοντας με τις ενέργειές του ένοπλη πολιτική, ένοπλη προπαγάνδα χρησιμοποίησε εύστοχα και την κριτική των όπλων και τα όπλα της κριτικής, ανέλυσε εύστοχα με τον λόγο του την εποχή μας από τότε που ξεκίνησε τη δράση του το 2003, περίοδο του ξεσπάσματος του πολέμου κατά της τρομοκρατίας όταν ακόμα υπήρχε η συναίνεση στο νεοφιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο κι όταν το καθεστώς σας προωθούσε βήμα βήμα τη δικτατορία των αγορών. Ο Επαναστατικός αγώνας στην εποχή της φαινομενικής ευημερίας με τα δανεικά, μεμφόταν τους ισχυρισμούς της εξουσίας για την ισχυρή ελληνική οικονομία που είναι θωρακισμένη στη ζώνη του ευρώ και προέβλεπε ότι σε περίπτωση ξεσπάσματος μιας κρίσης η Ελλάδα θα βρεθεί σε δεινή θέση πράγμα για το οποίο επιβεβαιωθήκαμε λίγα χρόνια αργότερα.

Η οργάνωση με το ξέσπασμα της κρίσης προέβλεψε τις πολιτικές εκείνες με συνταγή ΔΝΤ θα επιβάλλουν αυτή τη χώρα για το ξεπέρασμά της – τα μνημόνια – και διατύπωσε την άποψη ότι ακριβώς λόγω αυτών των αντικοινωνικών και αντιλαϊκών πολιτικών θα ξεσπούσαν σφοδρές κοινωνικές και λαϊκές αντιδράσεις και το καθεστώς σας θα κλυδωνιζόταν επικίνδυνα καθώς θα απαξιωνόταν στα μάτια της κοινωνικής πλειοψηφίας, πράγμα που και αυτό επιβεβαιώθηκε. Ο Επαναστατικός Αγώνας απ’ το 2009 έχοντας εγκαινιάσει μία στρατηγική δράσης με επιθέσεις με μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών εναντίον δομών και στόχων που είχαν καίριο ρόλο στη κρίση, όπως ήταν η Citibank, η Eurobank, και το Χρηματιστήριο Αθηνών προπαγανδίζει την αναγκαιότητα και την ιστορική ευκαιρία της ανατροπής του εγκληματικού καθεστώτος που υπηρετείτε, του καπιταλισμού και του κράτους, προπαγανδίζει την Κοινωνική Επανάσταση ως τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο από την κρίση. Η επίθεση εναντίον της Διεύθυνσης Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος για την οποία θα μας καταδικάσετε ήταν συνέχεια εκείνης της στρατηγικής των επιθέσεων που έγιναν το 2009 εναντίον της Citibank, της Eurobank και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Είναι καταγεγραμμένο ιστορικά πως το καθεστώς σας μας θεωρεί επικίνδυνους και αυτό είναι κάτι που μας τιμά, είναι καταγεγραμμένο ιστορικά με τη λύσσα που μας έχετε αντιμετωπίσει κι αυτό φυσικά είναι απολύτως δικαιολογημένο. Είναι καταγεγραμμένο ιστορικά ότι το καθεστώς σας μας έχει επικηρύξει δυο φορές, μία φορά το 2007 μετά την επίθεσή μας στην πρεσβεία των ΗΠΑ, όταν το αμερικάνικο κράτος πρόσφερε σε ρουφιάνους ένα εκατομμύριο δολάρια για τη σύλληψή μας και αντίστοιχα το ελληνικό κράτος οχτακόσιες χιλιάδες ευρώ και δεύτερη φορά το 2014 όταν το ελληνικό κράτος πρόσφερε δυο εκατομμύρια ευρώ, ένα για τη συντρόφισσα Πόλα Ρούπα κι ένα για μένα. Είναι καταγεγραμμένο ιστορικά το 2010, όταν μας συλλάβανε λίγο καιρό πριν την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, ότι αξιωματούχος της τότε κυβέρνησης Παπανρδέου υποστήριζε ότι με τη σύλληψή μας απέτρεψαν χτύπημα που θα τελείωνε την οικονομία. Είναι γνωστό ότι μόλις πρόσφατα οι ΗΠΑ με ένταξαν στη λίστα διεθνών τρομοκρατών. Όσα ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες κι αν εκτοξεύει το καθεστώς σας εναντίον μας, όση πλύση εγκεφάλου κι αν κάνουν τα μέσα μαζικής προπαγάνδας του καθεστώτος σας εμείς ο Επαναστατικός Αγώνας έχουμε ήδη μείνει στην ιστορία και στη συνείδηση πολλών ανθρώπων ως αυτό που πραγματικά είμαστε, μία οργάνωση αναρχικών αγωνιστών που δρα εναντίον της εξουσίας, αυτών που ληστεύουν, λεηλατούν, δολοφονούν, αυτών που απαρτίζουν το κεφάλαιο και το κράτος. Δεν λογαριάσαμε θυσίες και ρίσκα, αψηφήσαμε τις καταδίκες και τις φυλακές σας, δώσαμε αίμα στον αγώνα για ελευθερία, είχαμε νεκρό τον σύντροφο Λάμπρο Φούντα, περάσαμε στην παρανομία για να συνεχίσουμε τον αγώνα, όμως κερδίσαμε την αξιοπρέπεια, την τιμή, τον σεβασμό πολλών ανθρώπων, κάτι που δεν έχετε εσείς γιατί είστε μισθοφόροι του κράτους που γλύφουν τους οικονομικά ισχυρούς.

Είμαι υπερήφανος που είμαι μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, έχω αναλάβει την πολιτική ευθύνη της συμμετοχής μου στην οργάνωση κι έχω υπερασπιστεί πολιτικά όλες τις ενέργειές της και έχω καταδικαστεί ήδη σε 50 χρόνια κάθειρξη. Οποιαδήποτε άλλη στάση εκτός της ανάληψης ευθύνης θα ήταν προδοσία και αποκήρυξη του αγώνα. Το να είμαι ένοχος για σας είναι τίτλος τιμής για μένα. Αυτό το ειδικό δικαστήριο, όπως και το προηγούμενο, αντιπροσωπεύει όλους αυτούς τους εγκληματίες που ληστεύουν εκατομμύρια ανθρώπους στερώντας τους τα βασικά αγαθά, καταδικάζοντάς τους στην φτώχεια, την εξαθλίωση, την πείνα. Αυτό το δικαστήριο αντιπροσωπεύει αυτούς τους εγκληματίες που κατάσχουν τα σπίτια των βιοπαλαιστών και των ανθρώπων του μόχθου και τους αναγκάζουν να κοιμούνται στους δρόμους και να ψάχνουν στα σκουπίδια για τροφή ή να τρέφονται απ’ τα συσσίτια. Αυτό το δικαστήριο αντιπροσωπεύει αυτούς τους εγκληματίες που έχουν δολοφονήσει χιλιάδες ανθρώπους, αφού πρώτα τους στέρησαν τα πάντα για να ζήσουν. Αυτό το δικαστήριο αντιπροσωπεύει και παράλληλα προστατεύει τους τραπεζίτες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους χρηματιστές, τις πολιτικές τους μαριονέτες, τις ελληνικές κυβερνήσεις και τους μισθοφόρους του κεφαλαίου και του κράτους, την αστυνομία. Όπως έχω ήδη πει τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα δεν απολογούνται στα σκυλιά του κράτους, δηλαδή σε εσάς.

Δεν είναι ο Επαναστατικός Αγώνας αυτός που τρομοκρατεί τον πληθυσμό μίας χώρας, όπως λέει η κατηγορία, αλλά εσείς και το καθεστώς σας. Δεν είναι ο Επαναστατικός Αγώνας αυτός που τρομοκρατεί αυτούς που ζουν με 200, 300 ή 400 ευρώ το μήνα, αλλά εσείς και το καθεστώς σας που τους ληστεύετε με το νόμο. Δεν είναι ο Επαναστατικός Αγώνας αυτός που τρομοκρατεί τους φτωχούς, τους άνεργους, τους άπορους, τους άστεγους, αλλά εσείς και το καθεστώς σας. Δεν είναι ο Επαναστατικός Αγώνας αυτός που έβαλε τη θηλιά στο λαιμό 4000 ανθρώπων, οι οποίοι επέλεξαν να πεθάνουν γιατί δεν μπορούσαν να ζήσουν, αλλά εσείς και το καθεστώς σας. Δεν τρομοκράτησε ο Επαναστατικός Αγώνας αυτούς που πέθαναν από αρρώστιες γιατί δεν είχαν χρήματα για την περίθαλψή τους ή ήταν ανασφάλιστοι, αλλά εσείς και το καθεστώς σας. Εσείς είστε μέλη εγκληματικής-τρομοκρατικής οργάνωσης του κρατικού μηχανισμού. Εσείς είστε οι εγκληματίες και οι τρομοκράτες και όλοι αυτοί που υπηρετείτε και προστατεύετε.

Για να αποδοθεί δικαιοσύνη, τότε θα πρέπει να κάτσουν στο ειδώλιο του κατηγορουμένου όλοι όσους αντιπροσωπεύει το δικαστήριο, δηλαδή τα μέλη της υπερεθνικής και ντόπιας οικονομικής ελίτ και της πολιτικής εξουσίας, τραπεζίτες, μεγαλομέτοχοι, χρηματιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές, μεγαλοεργολάβοι, τα μέλη των ελληνικών κυβερνήσεων, τουλάχιστον της τελευταίας 20ετίας, των κυβερνήσεων Σημίτη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Παπαδήμου, Σαμαρά, Τσίπρα, οι υπουργοί και οι βουλευτές των κομμάτων που ψήφισαν τις τρεις μνημονιακές συμβάσεις από το 2010 ως την τελευταία το 2015 που έδωσαν τη χώρα στην εξουσία των υπερεθνικών κέντρων, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και πρόσφατα και του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας και εγκαινίασαν ένα καθεστώς τρόμου, γενικευμένης φτώχειας, εξαθλίωσης και θανάτου.

Μόνο η Κοινωνική Επανάσταση μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη και να δικάσει όλους όσους ευθύνονται για τα εγκλήματα που διαπράττουν σε βάρος της κοινωνικής πλειοψηφίας. Μόνο η Κοινωνική Επανάσταση και η προσφυγή του λαού στα όπλα που θα ανατρέψει το εγκληματικό καθεστώς σας θα εξαλείψει τις κοινωνικές και ταξικές διαιρέσεις και θα καταστρέψει τον καταπιεστικό μηχανισμό του κράτους, θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα δημιουργήσει μία νέα κοινωνική οργάνωση οικονομικής και πολιτικής ισότητας και ελευθερίας. Μόνο η Κοινωνική Επανάσταση είναι η ρεαλιστική λύση απέναντι στην καπιταλιστική κρίση και στα δεινά που προκαλεί, γιατί η αιτία της κρίσης είναι η ίδια η ύπαρξη του καπιταλισμού και της οικονομίας της αγορά, η ύπαρξη των κοινωνικών τάξεων, η ίδια η καπιταλιστική δραστηριότητα για επενδύσεις με σκοπό το κέρδος και η επανεπένδυση του κέρδους για ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, διαδικασία της οποίας η απρόσκοπτη συνέχεια είναι δείγμα της καπιταλιστικής ευημερίας, ενώ το μπλοκάρισμά της σηματοδοτεί την κρίση του συστήματος.

Καμία λύση δεν βρίσκεται εντός του καπιταλιστικού συστήματος που υπηρετείται. Καμία λύση δεν μπορεί να δοθεί από το απαξιωμένο και ξεφτιλισμένο σύστημα του αστικού κοινοβουλευτισμού και τα πολιτικά κόμματα – μαριονέτες του κεφαλαίου. Καμία λύση δεν μπορεί να δοθεί από τις εκλογές και τα δημοψηφίσματα της εξουσίας, κάτι που αποδείχθηκε μόλις πρόσφατα με την μέσα σε 7 μόνο μήνες μετατροπή του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ που από ένα κόμμα που υποσχόταν σοσιαλδημοκρατικές πολιτικές κατέληξε σ ένα καθαρό νεοφιλελεύθερο κόμμα που ψήφισε το τρίτο μνημόνιο καταπατώντας τη βούληση της λαϊκής πλειοψηφίας των συμμετεχόντων στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου που απέρριψε τις προτάσεις των δανειστών.

Μόνο ο ξεσηκωμός ενός ένοπλου λαού που θα αρνηθεί να πληρώσει, το χρέος που του έχουνε φορτώσει, που δεν αναγνωρίζει δανειακές συμβάσεις και μνημόνια, που δεν αναγνωρίζει το ευρώ, τις δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, που θα απαλλοτριώσει και θα κοινωνικοποιήσει την καπιταλιστική και κρατική ιδιοκτησία, τις τράπεζες, τις πολυεθνικές, τις μεγάλες επιχειρήσεις, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας θα δώσει λύση. Μόνο ο ξεσηκωμός ενός ένοπλου λαού που θα καταργήσει το κράτος και το αστικό κοινοβούλιο και θα αναλάβει ο ίδιος την διαχείριση της παραγωγής, της διακίνησης των αγαθών, των μεταφορών, των επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας, της υγείας και της εκπαίδευσης θα δώσει λύση στα κοινωνικά προβλήματα με γνώμονα τις ανάγκες των ανθρώπων και όχι το ιδιωτικό κέρδος. Η λύση θα δοθεί και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί όταν το καθεστώς σας σωριαστεί σ ένα σωρό συντρίμμια και ερείπια.

ΖΗΤΩ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΗΓΜΕΝΗ ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ

Νίκος Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα

Φυλακές Κορυδαλλού

Πηγή: Indymedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *