Ο ΑΓΕΣ Τελλίδης επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την άσκηση «επανακατάληψης» εργοστασίου!

image002Ακόμη και οι φωτογραφίες της Άσκησης της 16ης Μεραρχίας που αποδέσμευσε το ΓΕΣ αποδεικνύουν ότι έγινε αυτό ακριβώς που  αποκαλύψαμε..  

ΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ 2011, ΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ 2015 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΛΑΟΥ!

Οι Πάνος Καμμένος και Δημήτρης Βίτσας κρύβονται πίσω από το ΓΕΣ για να μην αναλάβουν την πολιτική ευθύνη! Όμως οι χθεσινές δηλώσεις του Αρχηγού ΓΕΣ  του Αντιστράτηγου Β.Τελλίδη στους στρατιωτικούς συντάκτες αν και παρουσιάστηκαν από τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια ως   «Απάντηση-διάψευση  στις καταγγελίες του ” Δικτύου Σπάρτακος” ότι <<το 523 Τ.Π. στην Κοζάνη έκανε άσκησης που αφορούσε στην «επανακατάληψη»   εργοστασίου στρατηγικού χαρακτήρα…», στην πραγματικότητα επιβεβαίωσαν τις συγκεκριμένες καταγγελίες των συναδέλφων φαντάρων.

Γιατί ο ΑΓΕΣ βρήκε την ευκαιρία να επισημάνει ότι αυτός είναι ο νέος ρόλος του Στρατού, αυτά τα κατασταλτικά καθήκοντα εναντίον του εσωτερικού εχθρού έχουν ανατεθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις. Ας δούμε προσεκτικά τις δηλώσεις του  Αντιστράτηγου Τελλίδη ο οποίος είπε ότι «πρόκειται για άσκηση ρουτίνας που σχετίζεται με την προστασία/ασφάλεια  – σε καιρό κρίσεως και πολέμου- κρίσιμων κρατικών υποδομών υψίστης σημασίας, από δολιοφθορές κλπ! Για να συμπληρώσει η ανακοίνωση του ΓΕΣ και όχι οι δήθεν «αρμόδιες πηγές του ΓΕΣ» τις οποίες επικαλούνται τα φερέφωνα του Πενταγώνου:

image004–       Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής αποστολής του Στρατού Ξηράς και σε περιπτώσεις εντάσεως, κρίσεως ή πολέμου, υφίσταται η πιθανότητα δολιοφθοράς εγκαταστάσεων και υποδομών ζωτικής σημασίας από τον εχθρό.
–       Το σενάριο τέτοιου είδους ασκήσεων προσομοιάζει στην κατάσταση όπου προσωπικό του Στρατού Ξηράς φυλάσσει και προστατεύει τέτοιου είδους εγκαταστάσεις από δολιοφθορές του εχθρού.

Ποιος είναι ο εχθρός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, του Μνημονίου, του αντιασφαλιστικού εκτρώματος του Κατρούγκαλου, του άγριου ξεπουλήματος σε Ολάντ-Μέρκελ-COSCO-Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη-Μελισσανίδη και της αρπαγής του σπιτιού, του μισθού, της σύνταξης, του ιδρώτα και των κόπων μιας ζωής;

Δηλαδή τι παραπάνω να σημαίνουν οι δηλώσεις του ΑΓΕΣ Τελλίδη από το ότι οι στρατιώτες διατάχθηκαν  να στραφούν ένοπλα και να συγκρουστούν «με ταραχοποιούς», δηλαδή με εργαζόμενους που παλεύουν για το δικαίωμα στην εργασία και αξιοπρεπή ζωή, με κοινωνικά κινήματα που αμφισβητούν το νέο γύρο του άγριου ξεπουλήματος που προβλέπει το 3ο Μνημόνιο που υπέγραψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και κλαίγοντας υποκριτικά για την εργασιακή-κοινωνική καταστροφή που προκαλεί, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος; 

Ο Κίνδυνος για τον κόσμο της εργασίας, την νεολαία και τα κοινωνικά κινήματα αποδεικνύεται ολόπλευρα. Γιατί η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων όχι μόνο διεξάγουν αυτού του είδους τις ασκήσεις, αλλά πλέον επιχειρούν να τις νομιμοποιήσουν –όπως και συνολικά τον νέο πολεμικό και κατασταλτικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων- παρουσιάζοντας το ως Κανονικότητα, ως κάτι συνηθισμένο και δεδομένο. Το οποίο οφείλουμε να υπηρετούμε στο πλαίσιο της Υποχρεωτικής Στράτευσης!

Είναι η ίδια πρακτική που χρησιμοποίησαν και στην Πανελλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ 2015: πλέον ο Στρατός συμμετέχει ενεργά και ολοκληρωτικά στον Πόλεμο κατά της Τρομοκρατίας, στοχοποιώντας ως βασικό του Αντίπαλο τον Εσωτερικό Εχθρό, αφού τα δόγματα Άμυνας-Ασφάλειας προτάσσουν την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών για να επιβάλουν τον αστικό Νόμο και την Τάξη τους. Δηλαδή τους σύγχρονους όρους αναπαραγωγής του κεφαλαίου, είτε με τη δουλοποίηση της εργατικής τάξης, είτε με την ικανοποίηση των σχεδιασμών αναβάθμισης του περιφερειακού ιμπεριαλιστικού του ρόλου, σε συνδυασμό με τον καθορισμό ΑΟΖ και την εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων –όποτε και όπως και αν γίνει αυτό!

image006Ο ΑΓΕΣ Τελλίδης υλοποιεί με αποφασιστικότητα τις πολιτικές των Καμμένου-Βίτσα. Για αυτό χρησιμοπιεί ακριβώς τα ίδια προπαγανδιστικά τερτίπια…

Να το πούμε απλά. Ο ΑΓΕΣ Τελλίδης, το 2015 και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σηματοδοτεί την απόσταση που διήνυσε ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός στην χώρα μας από το 2008, όταν ο ΑΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγος Γράψας και το μόνιμο προσωπικό εναντιώνονταν στις προθέσεις της τότε κυβέρνησης ΝΔ του Κ.Καραμανλή να κατεβάσει τον Στρατό στο δρόμο για να καταστείλει την εξέγερση, που προκάλεσε η στυγερή δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου από την Ελληνική Αστυνομία.  Καθοριστικό ρόλο στο μπλοκάρισμα αυτής της αυταρχικής απόφασης έπαιξε η μαζική Άρνηση των Φαντάρων.

Πλέον έτρεξε πολύ νερό στο αυλάκι της κρατικής τρομοκρατίας… Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που πραγματοποίησε το Πραξικόπημα εναντίον της βούλησης του λαού μας όταν βροντοφώναξε ΟΧΙ στα Μνημόνια, δείχνει αποφασισμένη να επιβάλλει το 3ο,   αριστερό-ακροδεξιό Μνημόνιο με κάθε τρόπο, ακόμη και στρέφοντας τον Στρατό εναντίον όσων αντιταχθούν. Επενδύει στο σώμα των Αξιωματικών-Υπαξιωματικών που έχει αφομοιώσει σε μεγάλο βαθμό τον νέο ρόλο του. Είναι χαρακτηριστικό ότι την επόμενη μέρα της καταγγελίας από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, οι αξιωματικοί στο 323 ΤΠ στην Κοζάνη ρωτούσαν τους φαντάρους γιατί διαμαρτυρήθηκαν, αφού η άσκηση ήταν εύκολη, χωρίς κινδύνους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πάρουν και τιμητικές άδειες.

Δεν τους πάει στο μυαλό ότι οι άδειες αυτές είναι ΑΤΙΜΕΣ! Ότι οι φαντάροι Αρνούνται να στρέψουν τα όπλα τους και να καταστείλουν τον πατέρα, αδελφό και φίλο που αγωνίζεται για το δικαίωμα στην εργασία και για Αξιοπρεπή ζωή.

Για να συντελεστεί όμως αυτή η αλλαγή στις συνειδήσεις απαιτήθηκαν συγκεκριμένες τομές στην οργάνωση και το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων, επίσης η βία των Μνημονίων και της αστικής πολιτικής των τελευταίων ετών. Όταν οι Αστυνομικές και Στρατιωτικές Σχολές είναι περιζήτητες για το μισθό και την εργασιακή εξασφάλιση που προσφέρουν, όταν οι φαντάροι δηλώνουν Εθελοντές για να πάνε στην Κύπρο –όταν στο παρελθόν απέφευγαν την ΕΛΔΥΚ- για να πάρουν τα 280 ευρώ αμοιβή, καταλαβαίνουμε το πρόσφορο έδαφος που βρίσκουν οι Τσίπρας-Καμμένος-Τελλίδης για να μετατρέψουν το τελευταίο Τάγμα της Παραμεθορίου σε Δύναμη Καταστολής Πλήθους.

image008Και ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός επελαύνει… Θυμίζουμε την ανάληψη αποστολών Καταστολής Πλήθους από τον Στρατό στην Στρατιωτική Παρέλαση της Θεσσαλονίκης το 2012, την αποστολή της Ζ΄ΜΑΚ και μονάδων της Στρατονομίας κατά της κινητοποίησης των συνδικαλιστών στρατιωτικών του ΣΥΣΜΕΔ, αλλά και τη δραστηριοποίηση Ειδικών Δυνάμεων κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Συνόδου στη Θεσσαλονίκη το 2003.    Σχεδιασμοί που εμπλέκουν και ένα σύνολο εφεδρικών σωμάτων αποκαλύπτοντας την πρόθεση των κυβέρνησεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να εντάξουν στο πλαίσιο του Κράτους μόνιμης έκτακτης ανάγκης και τα νέα Τάγματα Εθνοφυλακής, με σημαντικό κατασταλτικό ρόλο.

Δημοσιοποιούμε Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις που αποκαλύπτουν όχι μόνο την αντιδραστική μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά τις επικίνδυνες για τα κοινωνικά κινήματα κυβερνητικές στοχεύσεις.

Αξίζει να δούμε την ερώτηση του βουλευτή ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Π. Παπουτσή: «Είναι γνωστό ότι στη βάση της κείμενης νομοθεσίας, αλλά και της υφιστάμενης αμυντικής δομής υπάρχουν και λειτουργούν μονάδες εθνοφυλακής, σε διάφορες ακριτικές και νησιωτικές περιοχές της χώρας. Οι συγκεκριμένες μονάδες λειτουργούν αποτελούμενες από εφέδρους αλλά και αριθμό μονίμων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίοι στο πλαίσιο της ασκούμενης αμυντικής πολιτικής έχουν σαν μοναδικό και θεμελιώδη σκοπό την αμυντική προστασία της χώρας σε καιρό πολέμου. Τελευταία, υπάρχουν πληροφορίες ότι αντίστοιχες μονάδες εθνοφυλακής συγκροτούνται στο πλαίσιο συντεταγμένης κατεύθυνσης από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε άλλες περιοχές στο εσωτερικό της χώρας, όχι κατ’ ανάγκη ακριτικές. Συγκεκριμένα, δημιουργία μιας τέτοιας μονάδας δρομολογείται και στο Ν. Καβάλας, με αποτέλεσμα να προβάλλεται σειρά εύλογων ερωτημάτων από πολίτες και τοπικά Μ.Μ.Ε. για τον αντικειμενικό σκοπό της ίδρυσης και λειτουργίας αυτών των μονάδων σε καιρό ειρήνης.
Πηγή συμπερασμάτων η απάντηση του τότε ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου στο Δ.Παπουτσή, στην οποία ξεχωρίζουμε: «Το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των Ταγμάτων Εθνοφυλακής καθορίζεται με τον Ν.1295/1982 «Περί Εθνοφυλακής» και τον ΣΚ 92-1 «Γενικός Κανονισμός Οργάνωσης και Λειτουργίας Εθνοφυλακής». Οι Μονάδες Εθνοφυλακής, για την επάνδρωση των οποίων καλείται προσωπικό που διαμένει στην περιοχή με διαταγή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, αναλαμβάνουν τις παρακάτω γενικές αποστολές: (4) Η συμμετοχή στην εξασφάλιση έργων κοινής ωφελείας στρατηγικής σημασίας. Στην Περιοχή Ευθύνης του ΤΕΘ ΚΑΒΑΛΑΣ υφίσταται αριθμός έργων κοινής ωφέλειας στρατηγικής σημασίας (π.χ. Α/Δ, λιμένες, πετρελαϊκές εγκαταστάσεις).

Η απάντηση του τότε ΥΕΘΑ περιορίζεται στην αναφορά του κανονιστικού πλαισίου, αφήνοντας όμως πληθώρα ερωτημάτων αναπάντητα σχετικά με την εκσυγχρονισμένη επανέκδοση των ΤΕΑ!

Ας παρακολουθήσουμε τα κρίσιμα ζητήματα που θέτει η επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Αναστάτωση έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον τοπικό τύπο της Καβάλας. Σύμφωνα με αυτές έχουν αποσταλεί επιλεκτικές προσκλήσεις στελέχωσης της τοπικής εθνοφυλακής με οπλοφόρους πολίτες ενώ παράλληλα γίνεται λόγος για έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που αναφέρεται σε Ειδικό Σχέδιο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Απωλειών οφειλόμενων μεταξύ άλλων και σε Άλλα συμβάντα που μπορεί να οφείλονται στο πλήθος ή τη διασάλευση της τάξης και στην υπερσυγκέντρωση πλήθους. Όλα τα παραπάνω προκαλούν αρνητικούς συνειρμούς σε μια περίοδο που στη χώρα υπάρχει γενικευμένη κοινωνική οργή.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα της τοπικής πρωινής ημερήσιας εφημερίδας «Η ΕΒΔΟΜΗ» περίπου 400 προσκλήσεις έχουν αποσταλεί σε πολίτες της περιοχής για την στελέχωση της τοπικής εθνοφυλακής. Ταυτόχρονα όμως, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, υπάρχει αδιαβάθμητο έγγραφο της Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας με ημερομηνία 12/7/2011, το οποίο και τιτλοφορείται Ειδικό Σχέδιο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Απωλειών. Το έγγραφο αυτό έχει τη μορφή του κατεπείγοντος προκειμένου να συμπληρωθεί το Γενικό Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας Ξενοκράτης. Ωστόσο, στην υποπαράγραφο όπου ορίζονται οι προϋποθέσεις ενεργοποίησης του σχεδίου αυτού πέρα από τις μέχρι πρότινος τυπικές προϋποθέσεις (φυσική καταστροφή, τεχνολογική καταστροφή, λοιπές καταστροφές, εγκληματική-τρομοκρατική ενέργεια) έχει προστεθεί και «Άλλα συμβάντα που μπορεί να οφείλονται στο πλήθος ή τη διασάλευση της τάξης και στην υπερσυγκέντρωση πλήθους».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ΥΑ 3384/2006 για την συμπλήρωση του σχεδίου ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ με το Ειδικό Σχέδιο «Διαχείριση Ανθρωπίνων Απωλειών» υπόχρεοι κατάρτισης είναι τα υπουργεία: Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».
Τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν τα συναρμόδια υπουργεία είναι τα παρακάτω: Υλοποιείται πράγματι σχέδιο στελέχωσης τοπικής εθνοφυλακής με εθελοντές οπλοφόρους πολίτες επιλεκτικά προσκαλεσμένους; Υπάρχει οποιαδήποτε συσχέτιση της κλήτευσης των εθνοφυλάκων με το Ειδικό Σχέδιο Διαχείρισης Ανθρωπίνων Απωλειών ή με οποιοδήποτε άλλο σχέδιο αντιμετώπισης διαδηλώσεων ή λαϊκών κινητοποιήσεων στο εσωτερικό της χώρας; Υπάρχει πρόβλεψη ή ενδεχόμενο εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων για την ενεργοποίηση του προαναφερόμενου Ειδικού Σχεδίου;» 

Όπως έχουμε επισημάνει, οι σχεδιασμοί της τότε πραξικοπηματικής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και σήμερα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποσκοπούν στην ολοένα μεγαλύτερη εμπλοκή της νεολαίας και του συνόλου της κοινωνίας με τον στρατό, όπως διατυπώνονται επίσης και στις «σκέψεις» του τότε Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκου και σήμερα ρου ΑΓΕΣ Τελλίδη, με την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, την αναβάθμιση της πολεμικής εκπαίδευσης των εφέδρων, εμπεριέχοντας την συστηματική προετοιμασία των στρατιωτικών τμημάτων για την Καταστολή Πλήθους. Ήδη, από το νόμο για την πρόσληψη των ΕΠ.ΟΠ. που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΝ οι μαχητικοί εργατικοί αγώνες και οι καταλήψεις δημοσιών κτιρίων χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές πράξεις και προβλέπεται η χρήση του στρατού ως δύναμη καταστολής για την αντιμετώπιση των εν λόγω «έκτακτων αναγκών»!

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ.Παπουτσής, αφού έδωσε το φιλο-κοινωνικό του σόου, επιχείρησε να καθησυχάσει, αλλά τα επιχειρήματα του δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο τις ανησυχίες μας.

Όπως τονίζει ο Δ.Παπουστής «τα τάγματα εθνοφυλακής άρχισαν να συγκροτούνται μετά το καλοκαίρι του 2011 (που χρωματίστηκε από το κίνημα των αγανακτισμένων και τις εργατικές κινητοποιήσεις) και ξεκαθαρίζει ότι τα σύγχρονα ΤΕΑ «υπάρχει η κατεύθυνση επέκτασης και εφαρμογής αυτού του μέτρου και προς το εσωτερικό της Επικράτειας. Αυτό γίνεται στο πλαίσιο των δυνατοτήτων αξιοποίησης των εφέδρων να συγκροτούν μονάδες αυτού του είδους, να εκπαιδεύονται σε ένα συνεχή τρόπο και, αν χρειαστεί, να καλύψουν ανάγκες σε καιρό πολέμου»!

image010Κατανοούμε επομένως ότι πρόκειται για ένα γενικευμένο μέτρο, αρχικά εθελοντικού χαρακτήρα. Όμως η δημοσιογραφική έρευνα ανέδειξε ότι οι εθελοντές αρχικά είχαν πρόσβαση σε χώρους αποθήκευσης οπλισμού και ακολούθως μοιράστηκε οπλισμός και πυρομαχικά σε όσους αποδέχτηκαν την πρόσκληση, παρέλαβαν ρουχισμό και εξάρτηση. Κριτήρια δεν υπάρχουν αφού προσκλήθηκαν άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας και ειδικότητας (όχι αποκλειστικά από ειδικές δυνάμεις), ενώ συμπεριλήφθηκαν και άτομα με ποινικό μητρώο! Να καθησυχάσουν προσπάθησαν ο Διοικητής της Ταξιαρχίας Σερρών, που έχει την ευθύνη της Καβάλας, αλλά η διοίκηση της 10ης Μ/Π Ταξιαρχίας Πεζικού, ρίχνοντας όμως ακόμη περισσότερο «λάδι στη φωτιά» υποστηρίζοντας ότι «μονάδες υπάρχουν παντού. Δεν σημαίνει ότι θα χρειαστούν εκεί. Μπορεί να φύγουν και να πάνε αλλού αν χρειαστεί. Όμως υπάρχουν και υποδομές για φύλαξη αν οι υφιστάμενες ενεργές μονάδες στρατού πρέπει να μετακινηθούν».

Τα αυταρχικά μέτρα ουσιαστικά ενισχύουν το φόβο Ανατροπής τους. 

Εμείς λέμε όχι στην Στρατιωτικοποίηση και στην Καταστολή.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι άξιος συνεχιστής των προηγούμενων κυβερνήσεων σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκει και προετοιμάζει τον Στρατό να αντιμετωπίσει τις αντιστάσεις των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας ως Δύναμη Καταστολής.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους συναδέλφους στρατιώτες να ΑΡΝΗΘΟΥΝ την συμμετοχή τους σε Επιχειρήσεις Καταστολής Πλήθους, στον πόλεμο κατά των Προσφύγων-Μεταναστών, στις νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις.

Η πρωτοβουλία συγκέντρωσης υπογραφών συναδέλφων που δηλώνουν την Άρνηση τους αγκαλιάζει πλέον 50 μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, συγκεντρώνοντας εκατοντάδες υπογραφές. Και εξαπλώνεται.

Καλούμε την Αριστερά, της οργανώσεις και τους αγωνιστές του εργατικού και νεολαιίστικου κινήματος να καταγγείλουν του πολεμικό-κατασταλτικό παροξυσμό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Να συμβάλλουν αποφασιστικά και μαχητικά στην ενδυνάμωση του Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό, ενάντια στα αντεργατικά μέτρα, την κρατική τρομοκρατία με μπροστάρη την αστική δικαιοσύνη και τους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *