Σκυλοκαυγάς με αποκαλύψεις

Σκληρό καρύδι ο Κουρής. Το έχει αποδείξει πολλές φορές, το αποδεικνύει και πάλι. Αλλωστε, τόσες δεκαετίες στην εκδοτική και πολιτική πιάτσα, έχει αποδείξει ότι ξέρει να πολεμά με το δικό του τρόπο. Ενα μίγμα φασιστικού λαϊκισμού και μαφιόζικου τύπου απειλών. Κάπως έτσι δεν «τελείωσε» τον Κοντομηνά; Τώρα, περνά στην αντεπίθεση χτυπώντας τον Αλαφούζο, ο οποίος εδώ και καιρό χτυπούσε το Alter και τις διάφορες κομπίνες με τις οποίες ο Κουρής φούσκωσε την αξία του καναλιού-ναυαρχίδα των μιντιακών του μπίζνες. Και τι δεν θυμήθηκε ο Κουρής. Το τεράστιο σκάνδαλο με την αρπαγή του εμπορικού στόλου της Ρουμανίας μετά την πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου. Το λαθρεμπόριο πετρελαίου με το «Ασπρονήσι». Το πανάκριβο (σχεδόν 20 εκατ. ευρώ) κότερο του υιού Αλαφούζου, που πρώτος είχε κάνει θέμα ο «Ριζοσπάστης».

Ακόμη και μια υπόθεση τεράστιας ρύπανσης του κόλπου Μαρακαΐμπο της Βενεζουέλας από τάνκερ των Αλαφούζων, που έγινε πριν 14 χρόνια. Αυτό το τελευταίο «πόνεσε» περισσότερο απ’ όλα το Αλαφουζέικο. Βλέπετε, με όχημα τον ΣΚΑΙ, οι Αλαφούζοι το παίζουν οικολόγοι και επιδίδονται πότε σε δεντροφυτεύσεις, πότε σε καθαρισμό ρεμάτων και πότε σε συλλογή παλιών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, έχοντας συσπειρώσει γύρω τους όλο τον εσμό των ΜΚΟ που έχουν κάνει χρυσοφόρο επάγγελμα την οικολογία.

Αναμένεται η απάντηση των Αλαφούζων, που δείχνουν αιφνιδιασμένοι από τη σφοδρότητα της αντεπίθεσης Κουρή. Εκτός αν μπουν στη μέση οι «ειρηνοποιοί» και κλείσουν «ντιλ» ανάμεσα στα δυο συγκροτήματα.

Πηγή: Εφημερίδα “Κόντρα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *