Έγινε η διαγραφή χρέους!! (…μόνο που ήταν του Φλαμπουράρη από το Δήμο Αίγινας)

2350637-310x165Για ηρεμήστε όλοι εσείς που λέτε οτι δεν υλοποιήθηκαν οι υποσχέσεις για διαγραφή χρέους! Το super fast ferry της υλοποίησης των υποσχέσεων για τη νέα σεισάχθεια ξεκίνησε δυνατά από την Αίγινα και καπετάνιος είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης!

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ο Δήμος Αίγινας  έκανε ένα γενναίο κούρεμα σε χρέος του υπουργού Επικρατείας και του χάρισε το 60%! Κακώς βέβαια, έπρεπε να του χαρίσει το 100% αλλά αυτό είναι μια αρχή!

Ο κ.Φλαμπουράρης είχε από το 2010 χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να του «χαρίσει» σχεδόν 4.000 ευρώ, αφού ζήτησε από τον υπουργό να πληρώσει μόλις 2.618,76 ευρώ και μάλιστα σε 18 δόσεις!

Έτσι λοιπόν ο Δήμος Αίγινας στηρίζει ένα βαλλόμενο πολίτη που ταλαιπωρείται από την ελληνική γραφειοκρατία με κάτι ανοησίες περί πόθεν έσχες και κάτι ξεχασμένα εκατομμύρια ενώ παράλληλα δείχνει το δρόμο της σεισάχθειας!

Πηγή: http://thecaller.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *