Περί δημοκρατίας…

α) Σχετικά με την αντισυνταγματικότητα του Μνημονίου, το ΣτΕ με ομόφωνη(!!!) απόφασή του προτείνει την απόρριψη όλων των προσφυγών …στο καλάθι των αχρήστων. Ουδεμία έκπληξη· άλλωΣτΕ η Κομισιόν έχει προ πολλού αποφανθεί πως η συνταγματικότητα (ή όχι) μέρους ή όλων των μνημονιακών διατάξεων είναι υπεράνω της δικαιοδοσίας(!!!) των ελληνικών δικαστηρίων, εξασφαλίζοντας το τέλειο άλλοθι στις πιθανές ερινύες -λέμε τώρα..-  των “λειτουργών” (βλ. αλητουργών) της δικαιοσύνης.

β) Το παπαδαριό συμπαρίσταται με όλες του τις δυνάμεις στον ιερό υπέρ πάντων αγώνα τού σκληρά δοκιμαζόμενου λαού, κάνοντας …45 ολόκληρες δεήσεις(!!!) σε εκκλησίες της συμπρωτεύουσας, για να βγει η χώρα από την κρίση (ήμαρτον Κύριε ή μ’ άρτον κύριε! Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου -που σημαίνει: φτου Κύριε, φίλα κι είν’ το στόμα ατίμου)

γ) Οι δυνάμεις καταστολής (των κινημάτων και κάθε λαϊκής αντιβίας) είναι απερίσπαστα αφοσιωμένες στην περιφρούρηση και διασφάλιση ενός ειρηνικού ύπνου (χωρίς ροχαλητά και ροχάλες) για τα τρομαγμένα γλοιώδη αφεντικά τους.

δ) Το αστικό κυνοβούλιο, ως “ακρογωνιαίος λίθος” (βλ. σαγονιαίο πλήθος) της δημοκρατίας (τους), με το ένα ή το άλλο σκηνικό (συναινετικό ή χολυγουντιανό) πάντα θα βρίσκει τρόπους να αποσπά την εμπιστοσύνη των βου-λεφτάδων, ώστε καπηλευόμενο την εκάστοτε “νωπή λαϊκή εντολή” να επιτίθεται με μεγαλύτερη σφοδρότητα στα λαϊκά κεκτημένα, σε αγαστή σύμπνοια με την εκλογολαγνεία των αριστερών …κωμάτων, και …

…και ο χορός καλά κρατεί! Για να επιβεβαιωθεί άλλη μια φορά πως δικαστική εξουσία, θρησκεία, αστικοδημοκρατικό κυνοβούλιο και όργανα ασφαλείας (ass-φαλλοί-ass), ως μηχανισμοί περιφρούρησης και διαιώνισης της αστικής δημοκρατίας,  είναι τα ισχυρά δεκανίκια των καπιταλ-ληστών (του ποδοσφαίρου, του πορνό και του τζόγου μη εξαιρουμένων).

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ!
ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΪΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *