“Ανταπόκριση στο πλαίσιο προνοιακού χαρακτήρα”

jjjjΓια την πολυεθνική “Nestle” έχουν γραφεί πάρα πολλά, …δεξιά και αριστερά. Πρόσφατα άλλωστε ο πρόεδρός της Peter Brabeck προκαλούσε παγκόσμια θυμηδία δηλώνοντας ότι “το νερό δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα“!

Αυτά βέβαια ουδόλως ενοχλούν την εταιρεία. Αλλά δεν απασχολούν ούτε μία από τις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης, αυτή της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (μήπως θα σχολιάσει κανένας… ιμάντας μεταφοράς ανακοινώσεων το παραμικρό;), η οποία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Στα πλαίσια αρμοδιοτήτων προνοιακού χαρακτήρα που ασκεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ανταποκρίθηκε στην προσφορά της εταιρείας βρεφικών τροφίμων “Nestle” για τις ανάγκες των 4.000 βρεφών-νηπίων κοινωνικά ευπαθών οικογενειών της Περιφέρειας. Η εταιρεία “Nestle” προχώρησε στη διάθεση 500 κιβωτίων με γάλα και βρεφικά είδη διατροφής προς τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, τα οποία παραδόθηκαν στις 07 και στις 21 Οκτωβρίου 2015 και διατέθηκαν στις Π.Ε. Έβρου, Δράμας, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας.

Με εντολή του περιφερειάρχη Α.Μ.-Θ. Γεώργιου Παυλίδη, οι Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων σε συνεννόηση με τις Περιφερειακές Ενότητες, τις Ιερές Μητροπόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και με όλους τους κοινωνικούς φορείς, κινητοποιήθηκαν εκτεταμένα ώστε να διανεμηθούν τα προϊόντα σε ευπαθείς οικογένειες με παιδιά.

Πηγή: http://www.indexanthi.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *